Yakında gişe rekorları kıran Barbie'nin kapaklı telefon alabileceksiniz.

Nokia markalı akıllı telefonların arkasındaki şirket HMD, oyuncak üreticisi Mattel ile ortaklaşa bu yaz Barbie kapaklı telefonu piyasaya sürecek.

Mattel, Barbie moda bebek koleksiyonunun arkasındaki şirkettir. 1959 yılından bu yana popüler çocuk oyuncakları ve aksesuarlarının üretimini ve satışını yapmaktadır.

Piyasaya sürülecek olan bu telefon internete bağlı olmayacak ve bu da onu, akıllı telefonların popüler hale gelmesinden önceki geçmiş yılların "telefonlarına" bir geri dönüş haline getirecek.

Barbie Çılgınlığı

Barbie çılgınlığı, Margot Robbie, Ryan Gosling ve Will Ferrell gibi isimlerin rol aldığı gişe rekorları kıran film sayesinde 2023'te fenomen haline geldi.

Film gişede 1,4 milyar doların üzerinde hasılat yaparak 2023'ün en çok hasılat yapan filmi oldu.

İlerleyen süreçte başka birçok anlaşma ve ortaklığın da olabileceğini öne sürdü.

HMD daha önce filmin 2020'deki tanıtımı için James Bond filmi “No Time To Die” ile çalışmıştı.

HMD ve Mattel'in yeni cihazı, dokunmatik ekran yerine düğmeleri olan standart bir kapaklı telefona benzeyecek ve birçok Barbie bebekle birlikte gelen ikonik pembe kapaklı telefon aksesuarına benzeyen sıcak pembe renkte gelecek.

Fiyatlandırma ve stok durumu hakkında bilgi henüz şirket tarafından paylaşılmadı.

Şirket, Barbie markasının çekiciliğinin ona uluslararası alanda daha fazla tanınan bir marka adı olarak destek sağlayacağını umuyor.

Google yeni özelliğini kullanıma sundu! Google yeni özelliğini kullanıma sundu!

Kaynak: CNBCE

Çeviri: Elif Erbay