9 saat önce Gündem

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Çin'in yaklaşan ABD seçimlerini "etkileme ve muhtemelen seçimlere müdahale etme" girişimlerine dair kanıtlar gördüklerini ifade etti.

9 saat önce Gündem

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’yi hedef alan açıklamalarına, "Cumhurbaşkanımız bu soykırım şebekesine karşı insanlığın ve küresel vicdanın sesidir" şeklinde yanıt verdi.

10 saat önce Spor

Arda Güler, Real Madrid kariyerinde ilk kez bir lig maçında 11'de başlama heyecanı yaşadı. Milli futbolcu, 29. dakikada gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi.

10 saat önce Dünya Haberleri

Belçika Başbakanı Alexander De Croo,yaptığı açıklamada F-16 savaş uçaklarını yıl bitmeden Ukrayna'ya göndereceklerini duyurdu.

10 saat önce Magazin

Lara Fabian, "Je t'aime" Dünya Turnesi kapsamında 25 Nisan 2024'te unutulmaz bir konserle müzikseverlerle buluştu. Piu Entertainment organizasyonuyla gerçekleşen bu unutulmaz gece, geniş repertuarı ve etkileyici performansıyla hayranlarını duygu dolu bir müzikal yolculuğa çıkardı.

10 saat önce Gündem

Gazze Şeridi'ndeki Filistin hükümeti, ABD ve İsrail'in iddialarının aksine, bir hafta içinde Gazze'ye giren toplam 1063 insani yardım tırından sadece 49'unun Gazze'nin kuzeyine ulaştığını duyurdu.

10 saat önce Yerel Haberler

Karabük’te uzman çavuş evinin camlarını sildiği esnada üçüncü kattan düşerek yaralandı.

11 saat önce Yaşam

Hatayın Defne ilçesinde sahipsiz köpeğin ölmesi üzerine kuduz olduğu belirlendi.İki mahalle kuduz nedeniyle karantinaya alındı.

11 saat önce Magazin

"Arka Sokaklar" dizisinin efsanevi karakteri Mesut Komiser olarak izleyiciyle buluşan Şevket Çoruh, uzun bir aranın ardından diziye geri döndüğünü duyurdu. Bu dönüşle birlikte, dizinin diğer önemli karakterlerinden biri olan Oya Okar'ın da oyuncu kadrosuna katıldığı müjdesini verdi. İkili yeniden bir araya geliyor.

11 saat önce Magazin

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Yıldız Tilbe diş tedavisi gördüğü hallerini sosyal medya hesabından paylaştı.