Photoshop, fotoğraflarını profesyonelce düzenlemek veya düzenlemelerinin harika görünmesini isteyen herkesin başvuracağı en temel uygulamadır.  Ancak herkes bir Photoshop uygulamasına bu kadar para harcamak istemeyebilir. Peki ücretsiz Photoshop alternatifleri nelerdir?

Gemini 1.5 Pro nasıl ücretsiz kullanılır? Gemini 1.5 Pro nasıl ücretsiz kullanılır?

Photoshop Alternatifleri

Photoshop uygulaması, fotoğraf çekmeyi seven ve işlerini profesyonelce yapanlar için en gerekli şeydir. Fakat profesyonel olarak değil sadece sosyal medya için fotoğraflarınızın güzel gözükmesini istiyorsanız ücretsiz uygulamalardan da yararlanabilirsiniz. 

En iyi ücretsiz Photoshop alternatifleri - 2024

Photoshop'a alternatif olarak kullanılabilecek, Photoshop ile hemen hemen aynı işlevselliğe sahip ücretsiz programlar bulunmaktadır. Fotoğraf düzenleme, renk ayarı, kırpma, katlama, eski fotoğrafları güncelleme, siyah beyaz dönüştürme vb. gibi çeşitli seçenekler sunan Photoshop uygulamasına alternatif birçok uygulama bulunmaktadır.

Pixia

Photoshop yerine kullanılabilecek alternatif uygulamaların başında gelmektedir. Japonca tasarlanan bu uygulamanın artık İngilizce dil seçeneği de bulunmakta ve Photoshop'ta aradığınız tüm özellikleri size sunmaya hazır. 

Photopea

Photoshop alternatifleri arasında yer alan bir diğer uygulama ise Photopea'dır. En dikkat çekici özelliği Flash oynatıcıya asla ihtiyaç duymaması. 

En iyi ücretsiz Photoshop alternatifleri - 2024

PhotoDiva

Listenin üçüncü sırasında ise PhotoDiva uygulaması yer alıyor. Yukarıda bahsettiğimiz diğer uygulamalar gibi PhotoDiva'da ücretsiz ve Photoshop'a alternatif bir uygulama. PhotoDiva'nın en dikkat çekici özelliğine değinecek olursak yapay zeka destekli bir uygulama olması efektleri ve fırçaları ile görüntüleri daha etkili hale getirmesine sebep oluyor. 

Snapseed

En popüler Photoshop alternatif uygulamalarından biri Snapseed'dir. En çok kullanılan uygulamalardan biri olan Snapseed, profesyonel bir uygulama gibi düzenleme yapmanızı sağlar.  Bu program birçok gerekli aracı içerir ve çok etkilidir.

En iyi ücretsiz Photoshop alternatifleri - 2024

Kimsenin Bilmediği Whatsapp Özellikleri Kimsenin Bilmediği Whatsapp Özellikleri

Editör: Beyza Pınar