Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Süper Lig'e özel olarak hazırladığı "Gol Olsun" marşıyla futbolseverleri coşturacak. 70'lerin unutulmaz şarkısı "Oh Olsun"un müziği ve sözleri, futbolun heyecanını yansıtan yeni sözlerle yeniden düzenlenerek tribünlerde yankılanacak.

Trendyol'un bu özel marşı, Süper Lig maçlarında stadyum atmosferini daha da renklendirmeyi amaçlıyor. E-ticaret devi, Türk futboluna verdiği destekle biliniyor ve bu marşla bir kez daha sporseverlere desteklerini gösteriyor.

Bursaspor başkan aday adayları belli oldu Bursaspor başkan aday adayları belli oldu

Söz ve müziği Oktay Yurdatapan'a ait olan ve Füsun Önal'ın seslendirdiği "Oh Olsun" şarkısı, Trendyol'un özgün dokunuşlarıyla "Gol Olsun" sözleriyle tribünlerde yankılanacak. Bu marş, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmayı ve maç atmosferini daha da heyecanlı hale getirmeyi hedefliyor.

Trendyol, geçtiğimiz ağustos ayında Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı anlaşma ile Süper Lig ve 1. Lig'in isim sponsoru olmuştu. Bu anlaşma ile Trendyol, Türk futboluna olan bağlılığını bir kez daha göstermişti.