Survivor All Star'da son haftalara girilirken Acun Ilıcalı'nın duyurduğu yeni kural değişiklikleri yarışmayı daha da heyecanlı bir hale getirdi. Birleşme sonrası artan tansiyonla, son dokunulmazlık oyununda kırmızı takım galip gelirken, mavi takımdan bir yarışmacı daha eleme potasına girdi. Bu hafta potada dört yarışmacı, Yunus Emre, Sercan, Atakan ve Aleyna, şampiyonluk için mücadele ediyor.

Dokunulmazlık oyunları sonucunda ilk eleme adayı olarak belirlenen Sercan'ın yanı sıra, performans tablosunda en düşük puanı alan Aleyna da eleme adayı oldu. Yunus Emre ve Atakan, diğer yarışmacılar tarafından adları en çok zikredilen isimler olarak eleme potasına girdi.

Survivor’da bu haftaki düello eşleşmelerinde Yunus Emre ve Sercan birbirleriyle, Atakan ve Aleyna ise karşı karşıya geldi. 

Mustafa Destici kızının TBMM'ye liyakatle girdiğini savundu, Kübra Par isyan etti Mustafa Destici kızının TBMM'ye liyakatle girdiğini savundu, Kübra Par isyan etti

Sercan ve Yunus Emre mücadelesinde  5-4'lük skorla ilk düelloyu kazanan Yunus Emre oldu. Atakan ve Aleyna mücadelesinde ise 5-0'lık skorla Atakan kazandı. Aleyna ve Sercan mücadeleye devam edecek.  Sercan ve Aleyna mücadelesinde Aleyna kazandı. Adaya Sercan veda ediyor.

Editör: Haber Merkezi