Beşiktaş günün ilk antrenmanını tamamladı Beşiktaş günün ilk antrenmanını tamamladı

Süper Lig'in yeni takımlarından Eyüpspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre, Eyüpspor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Cezayirli oyuncu Rachid Ghezzal'ın transferi için harekete geçiyor.

Ghezzal'ın menajeriyle yapılacak olan görüşmenin, Eyüpspor'un Süper Lig'e iddialı bir şekilde dönüş yapma hedefine önemli bir katkı sağlayabileceği belirtiliyor. Menajerle yapılacak görüşme sonrasında transferin detayları netlik kazanacak.Süper Lig'in yeni takımlarından Eyüpspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre, Eyüpspor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Cezayirli oyuncu Rachid Ghezzal'ın transferi için harekete geçiyor.

Ghezzal'ın menajeriyle yapılacak olan görüşmenin, Eyüpspor'un Süper Lig'e iddialı bir şekilde dönüş yapma hedefine önemli bir katkı sağlayabileceği belirtiliyor. Menajerle yapılacak görüşme sonrasında transferin detayları netlik kazanacak.

Editör: Yağız Atay