Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından dolayı hapse girmişti, Nihal Candan ise cezaevinde yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle anoreksiya nevroza teşhisi alarak tahliye edilmişti.

Nihal, cezaevinde geçirdiği zor zamanları ve değişimini anlattığı bir YouTube programında, cezaevinde namaz kılmaya başladığını ve tasavvufa yöneldiğini belirtmişti. İşte o açıklamaları:

Betonlar arasında bildiğimiz tüm meditasyon uygulamalarını yaptık Bahar'la. Günlük tuttuk. Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli. Çünkü onda bir hadis var; "Namaz uykudan hayırlıdır" diye. O benim en sevdiği hadis. Sadece 7 vakit kılmıyordum. 7 vakite cezaevinde çıkardım. Teheccüd ile nafile namazlarıyla. 7 vakit kılıyordum cezaevinde. Biraz daha tasavvuf, Mevlana bilinci aşılamaya çalıştım kız kardeşime, onu öyle uyuttum.

Şeyma Subaşı kime aşık oldu? Şeyma Subaşı kime aşık oldu?

Tahliye sonrası, dudak dolgusu ve botoks yaptırdığı gözlemlenen Nihal'in değişimi, sosyal medyada ve takipçileri arasında şaşkınlık yarattı.

Editör: Haber Merkezi