Yerel seçimlere sayılı günler kala, birçok parti il ve ilçe belediye başkanlığı düzeyindeki adaylarını hızla açıklamaya devam ediyor. İstanbul, tüm partilerin özellikle üzerine titizlikle çalıştığı ve önemli bir yarışın yaşandığı bir il olarak öne çıkıyor. Her geçen gün, İstanbul için belediye başkanlığına aday olan isimler de partiler tarafından duyuruluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'nin adımları örnek olmalı' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'nin adımları örnek olmalı'

Seçim atmosferinin iyiden iyiye kızıştığı bu dönemde, İstanbul'un kritik rol oynayacağı bir kez daha anlaşılıyor. Partiler, kendi adaylarını belirlerken şehrin dinamikleri, ihtiyaçları ve beklentileri üzerine odaklanarak seçmenin güvenini kazanmaya çalışıyor. İstanbul'da adaylarını açıklayan partiler, kapsayıcı ve etkili projelerle seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Halk Tv konuğu Azmi Karamahmutoğlu kimdir? Azmi Karamahmutoğlu kaç yaşında,  nereli? Azmi Karamahmutoğlu biyografisi! - Haberler

ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI

Özdağ’ın açıklamaları şöyle:

“Bizim adayımız Azmi Karamahmutoğlu. Azmi Bey, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı. Türkeş tarafından atanan son genel başkan. Aynı zamanda yıllardan beri belediyelerin imar düzenlerini yapan bir şirketin ortaklarından birisi. Yani yerel yönetimleri de çok iyi biliyor. İstanbul’un en büyük iki sorunu var. Birisi sığınmacı ve kaçaklar diğeri deprem. Siz İstanbul Taksim’de günün herhangi bir saatinde yürüyecek kadar kendinizi güvende hissetmiyorsunuz. Zafer’in yönettiği ve Azmi Karamahmutoğlu’nun başkanlığındaki İstanbul’da siz akşam 10’da değil, sabaha karşı 3’te bile güvende yürüyeceksiniz.”