DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan özel görüntülerini ifşalayan fenomen kardeşlere dava açacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. 

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın arasındaki aşk itirafı! Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın arasındaki aşk itirafı!

İzinsiz çekildiği iddiası ile özel görüntüleri yayınlanan ünlü ismin avukatına talimat vererek dava açtı haberleri ile gündeme gelen oyuncunun böyle bir dava açma sürecinin olmadığı öğrenildi. Erdoğan'ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, ünlü ismin artık bu konularla anılmak istemediğini ve tek odaklandığı nokta olarak dizisi olan " İnci Taneleri" olduğu belirtildi. 

Yılmaz Erdoğan Tansu Taşkın Dava

Yılmaz Erdoğan’dan Cansu Taşkın'a dava Yılmaz Erdoğan’dan Cansu Taşkın'a dava

Ne olmuştu 

Manken Cansu Taşkın, kendisinden 26 yaş büyük Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından ikilinin sevgili olmadığı, Erdoğan'ın 31 yaşındaki Taşkın'ı Köyceğiz'deki evinde iki günlüğüne misafir ettiği iddiası ortaya atıldı. Bu iddiaya sinirlenen manken, 57 yaşındaki oyuncuyla olan samimi görüntülerini yayınlamıştı. Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun, çiftin yakınlaştıkları anlara ait videoyu, "Aşkı tanımlayamam ama videosunu gösteririm." paylaşımlarını yapmıştı.

Serenay Sarıkaya'nın geçmiş ve şimdiki aşkı bir arada! Serenay Sarıkaya'nın geçmiş ve şimdiki aşkı bir arada!

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ilişkisine Armağan Çağlayan yorumu Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ilişkisine Armağan Çağlayan yorumu