Arzu Doğan'dan Nihat Doğan itirafı şok etti Arzu Doğan'dan Nihat Doğan itirafı şok etti

Nihal Candan Cezaevinde Yaşadıklarını Paylaştı

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanmalarının ardından zorlu bir dönem geçirdi. Cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanan Nihal Candan, 37 kiloya kadar düştü ve sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine tahliye edildi.

Kanal D'ye konuşan Nihal Candan, cezaevindeki günlerin başlangıcının oldukça zor geçtiğini belirtti. Kardeşiyle birbirlerine moral vererek zor zamanları hafifletmeye çalıştıklarını ifade eden Candan, "‘Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz’ gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık," dedi.

Cezaevinde vakitlerini kitap okuyarak ve televizyon dizileri izleyerek geçirdiklerini anlatan Candan, kantinden ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Kendisinin sadece nefes darlığı ile bu süreci atlattığını ve şu anda psikolojik olarak daha iyi olduğunu belirtti.

Ayrıca, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldıklarını ve Erzan'ın haber izlememesi nedeniyle kendilerinin de haberleri takip etmediklerini dile getirdi.

Bahar ve Nihal Candan kardeşler, piyasa değerinin altında araç satma vaadiyle para toplayıp, sonrasında "İhalede sorun çıktı" gibi bahanelerle ne aracı ne de parayı teslim ettikleri gerekçesiyle dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla yargılanıyor. İddialara göre bu yöntemle 13 mağdur yaklaşık 10 milyon lira dolandırıldı. Nihal Candan, yaşananlardan dolayı pişman olduğunu ve küçük çocuklara kötü örnek olmuşsa özür dilediğini ekledi.