Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin "11 Afet Bölgesinde 11 Anaokulu" projesi, devam ediyor. Derneğin kurucusu ve başkanı Gülben Ergen'in katılımıyla, 53. Anaokulu açılışı 29 Nisan Pazartesi günü Malatya'da gerçekleştirilecek olup ünlü şarkıcı, açılış törenine tüm vatandaşları davet ediyor ve "Herkesi açılışımızda görmekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullanıyor.

Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırıyor

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 2010 yılında Gülben Ergen'in önderliğinde başlatılan Çocuklar Gülsün Diye kampanyasının devamı olarak kuruldu. Ergen'in başkanlığını yaptığı dernek, Türkiye'de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Gülben Ergen kimdir?

Zeynep Bastık'tan iddialı dans kıyafeti Zeynep Bastık'tan iddialı dans kıyafeti

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972 İstanbul doğumlu bir Türk şarkıcı ve oyuncudur. Mankenlik ve oyunculuk kariyeriyle başlayan Ergen, daha sonra müzik dünyasına adım atmış ve başarılı bir solo kariyere sahip olmuştur. 2021'de "Dadı" dizisindeki Melek karakteriyle Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Müzik kariyerinde de başarı elde eden Ergen'in toplam albüm satışı 2 milyonun üzerindedir. Üç çocuk annesi olan Ergen, 2018'de Onur Akay Medya Yılın Ödülleri'nde "Yılın Annesi" seçilmiştir. Hem müzik dünyasında hem de televizyon ekranlarında önemli bir yer edinmiştir.