Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan Aşk Dolu Detaylar

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz ağustosta İngiltere'nin tarihi şehri Cambridge'de tatil yaparken Pınar Deniz, duygusal bir fotoğraf paylaşmış ve "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notunu düşmüştü. Kaan Yıldırım ise bu romantik paylaşıma kırmızı kalp emojisi bırakarak sevgisini ifade etmişti.

"Aramıza kimse giremez" 

Deniz, tatil dönüşü parmağındaki tektaş yüzükle evlilik teklifi aldığını dolaylı yoldan doğrulamış, böylece hayranlarını sevince boğmuştu. İkilinin, 'Öteki' adlı tiyatro oyununun galasında sergiledikleri samimi tavırlar ve Pınar Deniz'in, "Aramıza kimse giremez" şeklindeki esprili yorumuyla aşkları adeta pekişti.

Eve vakit ayırıyor

Hülya Avşar'dan milyonluk reklam anlaşması Hülya Avşar'dan milyonluk reklam anlaşması

Şimdiyse, yaz aylarında düğün yapmayı planlayan ünlü çiff, gelinlik ve damatlık arayışına başladı. Evlilik hazırlıkları kapsamında bir yuva kurmayı hedefleyen çift, ev eşyaları için de alışverişe çıktı. Yoğun set programlarına rağmen her fırsatta düğün ve ev düzenlemelerine zaman ayıran Pınar Deniz, bu süreçte ailesinden ve yakın çevresinden de destek görüyor.

Yakın zamanda...

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, yakın zamanda düğünlerinin yapılacağı mekanı da belirleyecek.