🎥Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 13.05.2024 🎥Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 13.05.2024

Kader  Çelebi ile Gündem haber başlıkları şöyle;

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî İstihbarat Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde yaptığı konuşmada, MİT'in gündemindeki konulara vurgu yaptı. Yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığının MİT radarında olduğunu belirten Erdoğan, beşinci kol elemanlarına göz açtırmayacaklarını ifade etti. Ayrıca, İsrail'e yönelik sert sözlerle, Türkiye'nin gücünü vurguladı.
  2. MİT Başkanı İbrahim Kalın ise Milli İstihbarat Akademisi'nin kuruluşunu duyurarak önemli mesajlar verdi. Bu adımın, Türkiye'nin istihbarat alanındaki gücünü daha da artıracağını belirtti.
  3. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ankara ve İstanbul'da Cumhur İttifakı adaylarını destekleyeceklerini açıkladı. Ayrıca, İzmir'de benzer bir durumun muhtemel olduğunu söyledi.
  4. Yerel seçim maratonu kapsamında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kendi adaylarıyla ve partisinin adıyla seçime katılacaklarını duyurdu.
  5. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kripto varlıklara yönelik yasal düzenlemenin son aşamada olduğunu belirtti. Amacın, bu alandaki güvenliği artırmak ve olası riskleri önlemek olduğunu söyledi.
  6. Fenerbahçe'nin, Union Berlin'de forma giyen ünlü İtalyan stoper Leonardo Bonucci ile görüşmelere başladığı açıklandı.
  7. Endonezya'da Lewotobi Laki-Laki yanardağı patladı, en yüksek seviyede alarm verildi. Yetkililer bölge sakinlerine tahliye emri verdi ve durumun halen aktif olduğunu belirtti.