Hafta başında pazartesi günü Güneş Uranüs kavuşumu aniden farklı bir güç sunabilir. Boğa burcundaki bu kavuşum maddi konularda bulunan tıkanıklık durumlarından farklı çıkar yolları bulmamızı sağlayabilir. Sağlıkla ilgili güzel tedavi buluşları ortaya çıkabilir ve bu haberler duyurulabilir. Toprak ve gayrimenkul konularında şanslı bir dönemde olabilirsiniz. Ayrıca 18 Mayıs Cumartesi günü çok özel kavuşumlar var.

Günlük burç yorumları (23 Temmuz 2024) Günlük burç yorumları (23 Temmuz 2024)

JÜPİTER BOLLUK BEREKET GETİRECEK

Bolluk bereket gezegeni Jüpiter 28 derecede Güneşimizle kavuşurken Uranüs, para ve sevginin aşkın gezegeni Venüs ile kavuşacak. Bu gün çok özel bolluk bereket sağlayacak fırsatların önümüze getireceği bir gün olabilir. Tabii ki genelleme yerine herkes kendi haritası potansiyelinde etki alacaktır. Para piyasalarında altın emtiyasının artacağını ve parlayacağını öngörebilirim, toprak fiyatları da artacak gibi duruyor. Venüs ve Uranüs'ün kavuşumu ile geçmişte yaşanmış, unutulmuş veya hiç olmaz denilen bazı ilişkilerin yeniden, aniden karşılaşmalar sunarak birleşmeler getirecek gibi duruyor.

BOĞAZ AĞRILARINA DİKKAT!

Sağlık alanında boyun ve boğaz ağrılarında artışlar olabilir, bu konularda dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal olarak haftaya Ay Yengeç burcunun son derecelerinde başlayacaksınız. Duygularınızda hassaslık hissedebilirsiniz. Vatan millet konuları ve anne-besleme-koruma konuları gündemde olurken ilerleyen saatlerde Ay Aslan burcuna geçtiğinde hayatınızda, duygularınızda hızlanmalar, eğlence, sanat ya da çocuklarla ilgili konular gündeme gelecek.

FİNANSAL KONULARDA YENİ KANUNLAR OLABİLİR

Haftanın ilk günlerinde spor yapmak için çok ideal günler olacaktır. Ülkemizde para piyasaları ve finansal konular ön planda olacak ve bu konularla ilgili gerekli kanunların çıkartılma durumları söz konusu olacaktır. Ayrıca iletişim gezegeni Merkür Koç burcundan çıkıp Boğa burcuna geçecek ve bol bol para konuşacağız, yeme içme konularında haberler çıkacak.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan)

Koç Burcu-2

Sevgili Koç burçları, sizler bu hafta evinizle uğraşabilir, çocuklarınızın sorumluluklarıyla ilgili konular gündeminize gelebilir. Aşk ve sevgi konularında yeni bir dönüşüme girebilirsiniz. Bu hafta oluşacak özel kavuşumlar ile para konularında şansınız artacak ve farklı, ummadığınız yerlerden para akışıyla karşılaşabileceksiniz. Özdeğerinizin yükseldiği hızlı bir haftaya başlıyorsunuz. Spora başlayabilirsiniz. Merkür sizin burcunuzdan çıkarak para evinize doğru ilerlerken, bol bol finansal konuları konuşacak ve haberlerini alacaksınız.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burcu-1

Sevgili Boğa burçları, sizler bu hafta yakın çevrenizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Eviniz veya ebeveynlerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Bu hafta sizin burcunuzda oluşacak önemli kavuşumlar ile kilonuza, yeme ve içme durumunuza aşırılıklar olabilir. Dış görüntünüzle ilgili kendinizi değiştirmek, güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Arkanızdan dönen bazı olayların farkına varabilirsiniz. Gizli düşman riskiniz var, dikkatli olunuz.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran)

Ikizler Burcu-5

Sevgili İkizler burçları, sizler bu hafta mali durumunuzu düzeltmek için önünüze gelen konularla uğraşarak haftaya başlıyorsunuz. Haftanın ilerleyen günlerinde kardeşler, yakın çevrenizle ilgili haberler gelebilir, onlarla iletişiminizde artışlar olabilir. Kısa gezilere çıkabilirsiniz, trafikte çok oyalanabilirsiniz. Bu ay Güneş'in Boğa burcunda olması ve diğer özel kavuşumlar sizlere iç dünyanıza yönelme fırsatı verecek, kendi dünyanızı düzenlemenin planlarını yapacaksınız. Arkadaş çevrenizde hızlı, hareketli olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcu-3

Sevgili Yengeç burçları, sizler bu haftaya kendinizi dış dünyaya nasıl gösterebilirim konularıyla başlarken, maddiyatınızda gelişebilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta oluşacak özel kavuşumlar, hayatınızda yeni oluşabilecek sizlere fayda sağlayacak arkadaş ve sosyal gruplara girme fırsatları sağlayacaktır. Kariyer hayatınızda değişimler söz konusu olabilir ya iş değiştirebilir ya da farklı pozisyonlara geçebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcu-3

Sevgili Aslan burçları, sizler bu hafta ya kendi iç dünyanıza çekilmiş olarak başlıyorsunuz, ruhunuzu dinlendirmeye ihtiyaç hissedebilirsiniz ama haftanın ilerleyen günlerinde kendinizi ön planda tutup, hayat motivasyon gücünüzü yükseltebileceksiniz. Dış görünüşünüzle ilgili bakımlar yaptırabilirsiniz. Bu hafta oluşan özel kavuşumlar sizlere toplum önünde kendinizi daha bolluk ve bereketli güzel gösterebilecek durumlar sunacaktır. Kariyer hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz, uzak seyahatlere çıkma durumunuz söz konusu olabilir.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu-2

Sevgili Başak burçları, sizler bu haftaya arkadaş gruplarınızla vakit geçirerek ya da onların bazı olaylarıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Davetlere katılabilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde kendinizi geriye çekerek dinlenme alanları yaratabilirsiniz. Ayrıca bu hafta oluşacak özel kavuşumlar ile uluslararası işlerinizde şanslı işler yakalayabilir, uzak seyahatlere çıkabilirsiniz. Bazılarınız için yeni eğitim ve inançlar ile ilgili konularla kendinizi donatabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcu-2

Sevgili Terazi burçları, sizler bu haftaya kariyer hayatınız ve iş konularınızla ilgileneceksiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde ise daha çok dışarıya açılma fırsatı bulacaksınız, arkadaşlarınızla güzel vakitler geçirebilir, eğlence yerlerine gidip yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu haftaki özel kavuşum sizlere finansal konularda farklı marjinal çıkış yolları açılmasına sebep olabilir, bazı nafaka veya miras beklentisi olan kişilere paraların gelmesi veya istenilen kredinin çıkması ile amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Bazı ameliyat olmak isteyenler için ise güzel, tecrübeli hekimler karşınıza çıkıp şifalar bulabilirsiniz. İlişkilerinizde ve eşinizle tartışmalara karşı dikkatli olmaya çalışın.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcu-6

Sevgili Akrep burçları, sizler bu haftaya seyahatler ile ilgili planlar yapabilir veya eğitim inanç konuları karşınıza çıkabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde kariyerinizle uğraşacak, kendinizi toplum önünde daha iyi yerlere getirmeye çalışacaksınız. Bu hafta olan özel kavuşum sizlere evlilik konularını getirecek ani bir tanışma veya evlilik kararı alabilirsiniz. Danışmanlık veren kişilerin işlerinde önemli artışlar, güzel bağlantılar kurulabilir. Ortaklıkla yapılabilecek işler kurarak bu ortaklıklardan güzel gelirler elde edebilirsiniz, sağlığınıza bu ara dikkat etmelisiniz.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcu-2

Sevgili Yay burçları, sizler bu haftaya finansal konularla ilgilenerek başlayacaksınız. Bazılarınız karşınıza çıkan krizleri çözmek için uğraşlar vereceksiniz, bir kısmınız ise kredi veya kredi kartları ile olan konularla uğraşabilir, çözümlemek için uğraşlar verebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde uzak seyahatlere çıkma planları yapabilir, sosyal medyayı kullanarak işlerinizi geliştirebilirsiniz. Bu hafta olan özel kavuşumlar sizlere çalışma hayatınızla ilgili güzel şanslı fırsatlar sunabilir, günlük koşuşturmacalarınız artabilir, sağlığınızla ilgili bazı sorunları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Boğaz bölgesi, tiroid, boyun kısımları ile ilgili sorunlara dikkat ediniz. Aşk hayatınızda tartışmalara ve anlaşmazlıklara karşı dikkatli olunuz.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak Burcu-7

Sevgili Oğlak burçları, sizler bu haftaya ilişkiler ile eşlerinizle ilgili konularla uğraşarak başlıyorsunuz. Onların bazı ihtiyaçları ile ilgilenebilir, ortaklık konularında ortağınızın düşüncelerini dikkate almanızda fayda var. Haftanın ilerleyen günlerinde bazı krizlerle karşılaşabilir, bunları çözümleme çabasına girebilirsiniz. Bu hafta oluşan özel kavuşum sizlere aşk hayatınızda güzel sürprizler getirebilir, bazılarınızın geçmişten kalan ilişkileri ile aniden karşılaşmalarınız söz konusu olabilir. Çocuklarınız ile ilgili şanslı ve verimli olaylar olabilir, onların güzel haberlerini alabilirsiniz. Bazı Oğlak burçlarına taşınma, ev değiştirme konuları gündemlerine gelecektir, bu konularda bekleyen işlerinizde hızlanmalar olacaktır.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova Burcu-1

Sevgili Kova burçları, sizler bu haftaya günlük koşuşturmalarınızla, sağlık konularınızla ilgilenmekle başlıyorsunuz. İlerleyen günlerde eşinizle ilgilenebilir, evliliğinizi güçlendirecek konularla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta oluşan özel kavuşum sizlere yeni bir yere yerleşmek için istediğiniz fırsatları bir anda karşınıza çıkarabilir veya almak istediğiniz evi alabileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ebeveynlerinizin güzel olayları olabilir, sevinçli haberlerini alabilirsiniz. İletişiminize bu hafta çok dikkat etmelisiniz, yanlış anlaşılma riskiniz çok olabilir, trafikte hız yapmamaya dikkat edin.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu-3

Sevgili Balık burçları, sizler bu haftaya çocuklarınızla ilgilenebilir veya aşk ilişkinizle uğraşarak başlayabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde sağlık konularınız gündeminize gelebilir, çalışma hayatınızda bazı konularla uğraşabilirsiniz. Bu hafta oluşan özel kavuşum sizlere güzel haberler getirebilir. Araç almak isteyenlere güzel istedikleri araba ile karşılaşıp alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kardeşleriniz veya kuzenlerinizden gelecek güzel müjdeli haberlere sevinebilirsiniz, para harcama konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz, elinizden çok para çıkabilir.

Editör: Elif Erbay