Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan ve İranlı eşi Arzu Doğan'ın evlilikleri, sürpriz bir boşanma kararıyla sona erdi. Arzu Doğan, Nihat Doğan ile olan evliliğini sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla sonlandırdığını duyurdu. Çift, evlendikten kısa bir süre sonra oğulları Badıkan'ı kucaklarına almıştı, ancak mutlulukları çok uzun sürmedi.

"Birçok kadınla ilişkisi var"

Arzu Doğan, ayrılığın nedenlerini açıklarken, "Evet, doğru. Nihat Doğan ile boşanıyoruz ve nedeni hakkında açıklama yapmak istemiyorum. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun" ifadelerini kullanmıştı. Ancak daha sonra Instagram hesabından yaptığı açıklamada, evliliklerinin iç yüzünü anlattı: "Dört yıl ilişkimiz oldu. İki yıl sevgiliydik aile kurmayı istedik. Nihat Doğan hep çocuk istedi, sonra evlenme kararı aldık. Evlendikten sonra çok şeyler ortaya çıkmaya başladı. Her şey ters olmaya başladı. Yuvamı kurtarmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra çok şeylerden şüphelenmeye başladım. Eşimin telefonunu alıp, araştırmaya başladım, hiç beklenmediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırma kararı aldım."
 

Editör: Haber Merkezi