Oyuncu Müge Boz, heyecanla beklenen ikinci kez annelik müjdesini sosyal medyadan duyurdu.

 2019 yılında emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da dünyaevine giren ve aynı yılın kasım ayında ilk kızı Vina'ya kavuşan Boz, ikinci çocuğunun müjdesini özel bir anla paylaştı.

 "Size bir haberimiz var" notuyla bir video yayınlayan Boz, 39 yaşındaki oyuncunun hamilelik haberini eşiyle yaptığı bir Zoom görüşmesi sırasında aldığı ve duyurduğu bilgisiyle paylaşıldı. Müge Boz'un bu mutlu anını takipçileriyle paylaşması, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

 İkinci kez anne olmaya hazırlanan Müge Boz, kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntülerini yayımladı. Ünlü isim, bebeğinin cinsiyetini ise henüz açıklamadı. Hamileliği hakkında açıklamalar yapan Boz, 'Şimdi bazı şeyleri bildiğim için daha çok stres oluyorum. Ama eşim Caner’e çok güveniyorum. Yakında ben, Vina ve kardeşi 3’lü Voltran’ı oluşturacağız' dedi.

Kenan Doğulu kameralara yakalandı! Kenan Doğulu kameralara yakalandı!

Boz'un eşi Caner Erdeniz ise: “Vina’nın altını çok değiştirdim. Hemen hemen tüm kıyafetlerini de ben aldım. İkinci bebeğe de hazırım” dedi. 8.5 aylık hamile olan Müge Boz, “En çok nar ve patates aşerdim. Bir de lahmacun çok yedim” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi