Halil Ergün'ün öptüğü kadın konuştu Halil Ergün'ün öptüğü kadın konuştu

Kaya, geçmişte Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal karakterinin sık sık bayılmasıyla alakalı espri yaparak, "Nihal'in laneti beni buldu, bayılma hastası oldum" dedi.

2019 yılında evlenen ve aynı yıl içinde anne ve baba olan Hazal Kaya ile Ali Atay, oğulları Fikret Ali'yi dünyaya getirdiler. Geçtiğimiz yılın Şubat ayında ise kızları Leyla Süreyya'yı kucaklarına aldılar.

Hazal Kaya ve Ali Atay, İbrahim Selim'in sunduğu Bu Gece programına katılarak özel hayatlarına dair samimi açıklamalarda bulundular.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, bayılma hastalığı gibi çeşitli sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini belirtirken, eşi Ali Atay da bunların çoğunun psikolojik olduğunu ifade etti. Ayrıca, Kaya'nın bayılma hastalığına da değinen Atay, esprili bir şekilde, "Nihal'in laneti gerçek oldu, Hazal bayılma hastası oldu" dedi.

Hazal Kaya'nın Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin sürekli bayılmasına gönderme yapmasıyla birlikte, Ali Atay'ın da bu esprili dizi referansına katılması izleyicileri güldürdü.