Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, yarın Hatayspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe, 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ve topladığı 70 puanla ligde ikinci sırada yerini aldı.

Hatayspor ise 11 beraberlik, 10 mağlubiyet, 6 galibiyet ve 29 puanla 16. sırada yer alıyor.

8. kez karşılaşıyorlar

Süper Lig'de 4. sezonu yaşayan Hatayspor ile Fenerbahçe, ligde 7 randevuda bir araya geldi. Bu maçların 6 defa galip gelirken 1 maçta da berabere kaldı. Hatayspor karşısında hiç kaybetmeyen Fenerbahçe, maçlarda 17 gol atarken Hatayspor ise sadece 4 gol atabildi.

Kerem Aktürkoğluna Arabistan'dan talip Kerem Aktürkoğluna Arabistan'dan talip

3 Eksik

Fenerbahçe'de karşılaşmada 3 futbolcudan mahrum kalacak. Sarı kart cezası bulunan Djiku ve sakatlığı süren King ve İrfancan müsabakada forma giyemeyecek.

5 Futbolcu kart sınırında

Fenerbahçe'de esas korkutan ise kart sınırında bulunan futbolcular. Fenerbahçe'nin 5 yıldızı kart sınırında bulunuyor. Batshuayi, Tadic, İsmail Yüksek, Cengiz Ünder ve Sebastian Szymanski Hatayspor karşısında kart gördükleri takdirde bir sonraki hafta oynanacak Pendikspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

Maçın hakemi Atilla Karaoğlan

Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.