Beşiktaş'ta Amartey'in geleceği belli oluyor Beşiktaş'ta Amartey'in geleceği belli oluyor

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos'un şampiyonluk yarışından uzak kalmasıyla birlikte teknik direktör Fatih Terim'e ilişkin ayrılık haberleri hız kazanıyor.

Panathinaikos, Aris'e 1-0 yenilerek ligin bitimine 2 hafta kala lider AEK'in 4 puan gerisine düşerek zirve hedefinde ağır bir darbe aldı. Maç sonrası kendi taraftarları tarafından yuhalanan Fatih Terim, basın toplantısında tepkilere yanıt verirken Yunan basınından eleştiriler yükseldi.

Panathinaikos'un sonraki maçı 15 Mayıs'ta deplasmanda PAOK ile.

Fatih Terim'in Panathinaikos'taki geleceğiyle ilgili tartışmalar ise devam ediyor. Yunan basınında yer alan haberlere göre, Panathinaikos, Yunanistan Kupası finali sonrası Fatih Terim ile yollarını ayıracak. Kupa finalinin sonucunun ayrılık kararını etkilemeyeceği belirtiliyor.

Erol Bulut

Teknik direktör arayışları içinde Panathinaikos'un Erol Bulut'u düşündüğü de gelen bilgiler arasında. Erol Bulut'un, İngiltere Championship'te Cardiff City ile başarılı bir sezon geçirdiği ve Yunan futboluna yakınlığı nedeniyle adının geçtiği ifade ediliyor. Ayrıca, Hull City ile de ismi anılan Bulut'un, Acun Ilıcalı'nın tercihi olabileceği konuşuluyor.

Fatih Terim'in Panathinaikos ile olan ilişkisinin sonlanması halinde tazminat ödeneceği de belirtiliyor. Panathinaikos'un, Terim'le yollarını ayırması durumunda 1.1 milyon Euro tazminat ödeyeceği ifade ediliyor.

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında çıktığı 25 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Editör: Yağız Atay