Kuşum Aydın, son 5 ayda tam 17 kilo vererek dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak kilo vermenin yanı sıra yüzündeki değişimlerle de konuşuluyordu. Göz kapaklarındaki düşme ve görüş açısının kısıtlanmasından şikayetçi olan Aydın, sonunda estetik operasyon için kararını verdi.

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Ameliyat sonrası Aydın'ın yüzündeki değişim, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Göz kapaklarını aldırdığı iddia edilen şarkıcı, estetik operasyonunun başarılı geçtiğini ve sağlığına kavuştuğunu belirtti. "Sürekli gözlerimi kısıyordum, şahane bir operasyon oldu" diyen Aydın, ameliyatın sadece estetik değil, göz sağlığıyla ilgili yaşadığı sorunu da ortadan kaldırdığını dile getirdi.

Sosyal medyada paylaşılan Kuşum Aydın'ın ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafları büyük ilgi gördü. Hayranları, Aydın'ın yeni görüntüsüne "20 yaş gençleşmiş", "Harika gerçekten" gibi olumlu yorumlar yaparken, "Geçmiş olsun artık elletmeyin" şeklinde de desteklerini iletti.

Editör: Elif Erbay