Sağlıklı Yaşam Haberleri

Sağlıklı Yaşam haberleri ve güncel Sağlıklı Yaşam gelişmeleri, Sağlıklı Yaşam ile ilgili tüm video, Sağlıklı Yaşam fotoğrafları ve Sağlıklı Yaşam haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Yaşam

Kalori açığı, kilo vermenin temel prensiplerinden biridir. Vücudunuzun yaktığı kalori miktarından daha az kalori tükettiğinizde, kalori açığı oluşur ve bu...

Yaşam

Raynaud sendromu, vücudun belirli bölgelerine (genellikle el ve ayak parmaklarına) kan akışını etkileyen bir durumdur.

Yaşam

Kış aylarında soğuk hava ve rüzgar, cildimizin kurumasına ve hassaslaşmasına neden olur.

Sağlık

Gece yatmadan önce bir dilim ayva yemek, uyku kalitesini artırabilir.

Sağlık

Baş ve boyun kanseri, baş ve boyun bölgesindeki organlarda gelişen kanser türüdür. Peki bu hastalığın belirtileri neler?

Yaşam

Kış mevsiminde sıcak havaların etkisiyle daha fazla yapılan kaçamaklardan sonra vücudunuzda biriken yağlardan kurtulmak için kekik çayını deneyebilirsiniz.

Sağlık

Nasır bandı, ayak nasırlarının tedavisinde kullanılan bir üründür. Üzerinde bulunan yararlı bileşenler sayesinde, nasırların yumuşamasına ve daha az acı vermesine...

Sağlık

Hayati organlardaki damarlara pıhtı atması, en sık rastlanan ölüm nedenlerinden biri olarak belirtilmekte.

Sağlık

Moringa, Hindistan'da yetişen ve Uzak Doğu ülkelerinde yüzyıllardır kullanılan şifalı bir bitkidir. Moringa çayın zararları ve faydaları nelerdir?

Sağlık

Wilson hastalığı, karaciğer ve beyinde bakır birikmesine neden olan genetik bir hastalıktır. Wilson hastalığı bakır metabolizmasında bir bozukluk sonucu oluşur.

Sağlık

Gözlerimiz, ruhumuzun aynasıdır derler. Ancak gözlerimiz, sağlığımız hakkında da önemli ipuçları verebilir.

Sağlık

Araştırmacılar tarafından fareler üzerinde yapılan bir çalışmada, yağ hücrelerinin enerji yakma yeteneğini kaybetmesinden sorumlu olan tek bir gen keşfetti.