Serenay Sarıkaya kendisini anlattı: 'Zor bir hayat yaşadım!' Serenay Sarıkaya kendisini anlattı: 'Zor bir hayat yaşadım!'

11 ayın sultanı Şehr-i Ramazan bugün itibariyle başladı. 30 gün sürecek olan Ramazan ayı için birçok ünlü isim mesaj yayımladı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı ve hali hazırdaki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu da Ramazan ayı için mesajını sosyal medya platformu X üzerinden yayımladı.

Dilek İmamoğlu, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi ola Güllacı hazırlarken çekilen videoyu takipçileri ile paylaştı.

Dilek Imamoglu Gullac Yapti

Dilek İmamoğlu güllaç hazırladı

İmamoğlu, paylaşımında "Herkese sevdikleriyle bereketli sofralarda bir araya geldiği, paylaşmanın mutluluğuyla huzur bulduğu bir Ramazan diliyorum. Biz de sevgili Sahrap Soysal ve İBB Mahalle Evlerinden faydalanan kadınlarla iftar sofralarımız için geleneksel Ramazan tatlısı güllaçı hazırladık." ifadelerine yer verdi.

Dilek Hanım, aynı videoyu YouTube hesabından da "Sevgili Sahrap Soysal ve İBB Mahalle Evlerinden faydalanan kadınlarla iftar sofralarımız için geleneksel Ramazan tatlısı güllacı hazırladık. Herkese sevdikleriyle bereketli sofralarda bir araya geldiği, paylaşmanın mutluluğuyla huzur bulduğu bir Ramazan diliyorum." sözleriyle yayımladı.

Dilek Imamoglu Ibb