Türkiye'nin sevilen oyuncularından Serenay Sarıkaya, son projesi "Kimler Geldi Kimler Geçti" ile dijital platformlarda dikkat çekerken, GQ dergisine verdiği röportajda kişisel ve mesleki hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarıkaya, babasıyla erken yaşta ayrılmalarının ardından annesiyle verdiği yaşam mücadelesini ve bu süreçte özgürlüğün ve cesaretin önemini vurguladı.

Sarıkaya, hayatına dair felsefesini "Ben başıma gelen hiçbir şeyi kötü değerlendirmem. Orada illa benim anlamam, görmem, duymam gereken bir şey vardır" sözleriyle özetledi. Zamana güvenmenin ve her anı sindirerek yaşamanın önemini belirten oyuncu, su metaforunu kullanarak esnekliğini ve uyum sağlama yeteneğini ifade etti. Kendini su gibi tanımlayan Sarıkaya, kusurlarını sevdiğini ve kusursuzluğu sıkıcı bulduğunu dile getirdi.

Sosyal hayatına dair de samimi itiraflarda bulunan Sarıkaya, yalnızlığı seven biri olduğunu ve hayatında az insan olduğunu, kalabalık ortamlardan sonra uzun süreler evde yalnız kalmayı tercih ettiğini açıkladı. Annesiyle olan güçlü bağını ve ondan aldığı ilhamı da paylaşan Sarıkaya, annesinin cesaret ve korkusuzluğunun kendi hayatındaki yansımalarını vurguladı.

Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya açıklaması: "Mutlular, sözüm yok" Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya açıklaması: "Mutlular, sözüm yok"

Ayrıca, müziğe olan ilgisini de dile getiren Sarıkaya, müzisyen sevgilisi Mert Demir ile olan ilişkisinden ve müziği bir hobi olarak sürdürme niyetinden bahsetti. 

Editör: Haber Merkezi