TikTok'un son güncellemesiyle birlikte, uygulamaya yönelik bir dizi yeni özellik ve hatta olası bir uygulama simgesi sızdırıldı.

Sızan bilgiler arasında "TikTok Photos'u Aç", "TikTok Photos AI" ve "Bu gönderiyi TikTok Photos'ta paylaş" gibi ifadeler bulunuyor.

Halka açık Wi-Fi ağlarında güvenlik için izlenmesi gereken 7 Kural Halka açık Wi-Fi ağlarında güvenlik için izlenmesi gereken 7 Kural

Bu sızıntılar, video platformunun yeni fotoğraf paylaşım uygulamasına doğrudan bağlantılar içerebileceği fikrini akla getiriyor.

TikTok'un, MacRumors'un bildirdiğine göre, Instagram'a karşı bir meydan okuma olarak nitelendirilebilecek "Fotoğraflar" uygulamasıyla birlikte adım atabileceği spekülasyonu mevcut.

Instagram, önceki olarak TikTok'un video formatını Reels olarak tanıtarak ve platformuna entegre ederek video içeriklerine daha fazla odaklanmıştı.

Resmi lansman tarihi ve bölgesel kullanılabilirlik hakkında henüz net bilgi bulunmamakla birlikte, TikTok'un kodunda bu yeni uygulamaya dair referansların yer alması, bir duyurunun yakın olduğunu işaret ediyor.