Gisdol, maç maç düşünmenin daha başarılı olmalarını sağlayacağını belirtti. Konyaspor maçında taraftarın desteğini önemseyen Gisdol, önceki maçlarda taraftarın takıma büyük destek verdiğini söyledi ve Konyaspor maçında da aynı desteği beklediklerini ifade etti.

Gazetecilerin soruları arasında Mickael Tırpan'ın eşinin sağlık sorunları nedeniyle Samsun'dan ayrılmak istemesine ilişkin konuya da değinen Gisdol, bu konuların özel olduğunu ve futbolcunun özel hayatına saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Gisdol, her maçı ayrı değerlendirdiklerini belirterek, "Benim karakterim gereği bir sonraki maçın önemini belirttim. 'İlk yarının sonunda şu kadar puan alırız' diye bir açıklamam olmadı. Benim için önemli olan maç maç gitmek. Maç maç gidersek daha başarılı olacağımızı düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Kerem Aktürkoğluna Arabistan'dan talip Kerem Aktürkoğluna Arabistan'dan talip

Son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çeken forvet oyuncusu Marius Mouandilmadji'yi değerlendiren Gisdol, takımdaki futbolculara güveni olduğunu ve Mouandilmadji'nin istek ve arzusuyla çalışmalarına devam ettiğini söyledi.