İş insanı Sami Kirespi ve Rachel Araz Kiresepi, Bensu Soral ve Hakan Baş, Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, Funda Arar ve Doğa Rutkay gibi ünlü isimlerin oturduğu sitede bulunan süper lüks villasını satılığa çıkaran Sadettin Saran, 10 odalı, göl manzaralı muhteşem evinin fiyatını belirledi. Sadettin Saran'ın, 900 metrekare alan üzerinde bulunan 10 odalı, göl kenarında ve muhteşem bir manzaraya sahip olan villası için ilan verildi.

2024 01 15 120401

EVİN BEDELİ 290 MİLYON LİRA

İş insanı Saran, villası için 290 milyon lira istiyor. Göktürk Kemer Country sitesinde toplam  bin 500 metrekarelik arazi üzerinde yer alan göl manzaralı, açık havuzlu ve özel mimarili tam müstakil satılık villada, dev bahçe, açık ve kapalı otopark, kamelya bulunuyor. Villada aynı zamanda iklimlendirme, yerden ısıtma ile VRV sistemi, su deposu, arıtma sistemi, jeneratör ve ozon dezenfeksiyon sistemli açık havuz ve tam donanımlı spor salonu bulunmakta.

Benzine indirim mi geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları 11 Mayıs 2024 Benzine indirim mi geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları 11 Mayıs 2024

2024 01 15 120556

Zemin katta, 4 yatak odası, 4 banyo, spor salonu, mutfak, depo, makina ve çamaşır odası, giriş katta 1 salon, 1 oda, mutfak, 1 banyo, üçüncü katta 3 oda, 2 banyo, 1 giyinme odası, 2 balkon yer almakta.

SAADETTİN SARAN KİMDİR?

Sadettin Saran, 30 Ağustos 1964 yılında Amerikalı bir anne ile Türk bir babanın oğlu ve 4 erkek kardeşin en büyüğü olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin Denver kentinde doğdu. Çok küçük yaşta Türkiye'ye geldi.
631505
Üniversite eğitimi için yeniden Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Kentucky Üniversitesi'nde makine mühendisliği alanında lisans eğitimi aldı. Üniversite eğitimi sırasında televizyon yayıncılığı ile ilgilenmeye başladı. Entertainment and Sports Programming Network adlı, spor yayıncılığı konusunda uzman Amerikan kuruluşunda çalıştı. 1990-1995 yılları arasında Amerikan uzay ve savaş sanayi kuruluşu Martin Marietta'nın Ankara temsilciliğinde çalıştı. ESPN'in Türkiye temsilcisi olarak Türkiye'de spor yayıncılığı ve yayın hakları alanına girdi. 1995 yılında kendi şirketini kurdu ve Saran Holding'in temelini attı.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki öğrencilik döneminde okulun yüzme takımının kaptanlığını yaptı ve iki yıl en değerli sporcu seçildi. 1984-1985 yıllarında Türkiye'de yüzme millî takımının kaptanlığını yaptı. 50 metre serbestte ve Türkiye 25 yaş üstü masterlar rekorunu kırdı.

Sadettin Saran, 2004 yılında Bundesliga kulübü Borussia Dortmund'un 4 milyon avro değerinde hissesini satın aldı. Alman kaynaklar, Saran'ın BVB'deki hisselerini yüzde 10'a kadar arttırdığını açıkladı. Saran, sarı-siyahlı kulüpte 2005 yılında ortaya çıkan mâlî skandal sonrasında Dortmundlu taraftarlardan gelen tepkiler üzerine hisselerini sattı. S Sport, Radyospor, Radyo Müzik, Radyo Trafik gibi medya kuruluşları ile Ajansspor internet sitesi ve tuttur.com bahis sitesi de Sadettin Saran'a aittir. Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Klübü'nün 9945 sicil numaralı Yüksek Divan Kurulu üyesidir. 16 Aralık 2021 tarihinde ilk fırsatta Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığına aday olacağını söylemiştir. Sadettin Saran, üç evlilik yaşadı.