Özgü Namal'ın yedi yıllık eşi Serdar Oral 2020'de kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti. İki çocuğuyla yaşadıkları köyden İstanbul'a dönen Namal, tekrar oyunculuk yapmaya başlamıştı. Altı ay önce de mutluluğu tekrar bulmuş, turizmci Mehmet Ferman Doğan ile sevgili olmuştu. Ancak aşk kısa sürdü. Doğan "Hoşça kal iki gözüm hoşça kal. Allah yar ve yardımcın olsun" sözleriyle Namal'a sosyal medyadan veda etti.


'Organize İşler', 'Kurtlar Vadisi', 'Beynelmilel', 'Hanımin Çiftliği' ve 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' gibi projelerde yer almasına karşın evlendikten sonra oyunculuğa ara veren ünlü isim, tekrar yeni projelere başladı.

Kendall Jenner'dan anksiyete itirafı Kendall Jenner'dan anksiyete itirafı

 Özgü


Son olarak 'Merhamet' (2013-2014) dzinde 'Narin' karakterine hayat veren Özgü Namal, yeniden ekranda hayranlarıyla buluştu.


Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden başarılı oyuncunun, dokuz yıl aradan sonra yeni bir dizide kamera karşısına geçti.


 
Senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı 'Kızıl Goncalar' adlı yapımın kadrosuna dahil olan Özgü Namal'ın, Özcan Deniz ile başrolü paylaşıyor.