Jenner, artık her şeyin mükemmelmiş gibi görünme baskısından kurtulmak istediğini ve sahte bir imaj sergilemeyi bıraktığını belirtti. Moda kariyerinin yanı sıra en büyük tutkusunun ata binmek olduğunu ve bu aktivitenin ona terapi gibi geldiğini dile getirdi.

Kendal Jenner Tatil

Keeping Up with The Kardashians'un yıldızı, anksiyeteyle baş etme sürecinde dürüstlüğün önemini vurgulayarak, hayranlarıyla daha gerçek ve samimi bir bağ kurmayı amaçladığını ifade etti.

Kendal Jenner Poz

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Jenner, "Normalde göründüğümden daha hüzünlü biriyim. Özellikle son iki ayım çok zor geçti. Artık her şey mükemmelmiş gibi sahtekar sendromu yaşamak istemiyorum. Hayat bu. Her zaman bu duyguların içinde ve dışında olacağım." dedi.

Anksiyete nedir?

Anksiyete, gelecekteki olası tehditlere karşı hissedilen kaygı ve korku duygularını ifade eden bir ruhsal bozukluktur. Bu durum, kişinin sıkıntılı ve gergin bir ruh hali yaşamasına, dikkat ve hafıza sorunları yaşamasına, ölüm korkusu hissetmesine, kendini veya çevresini yabancılaşmış hissetmesine, çarpıntı ve mide ağrısı gibi fiziksel belirtiler göstermesine neden olabilir.

Editör: Elif Erbay