Dünya çapında en popüler ofis yazılımı olan Microsoft Office, geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Ancak, Microsoft Office'in ücretsiz sürümü sınırlı bir süre için geçerlidir ve bu sürenin sonunda programı kullanmaya devam etmek için lisans ücreti ödemeniz gerekebilir. Eğer lisans ücreti ödemeden ücretsiz ofis programları arayışındaysanız, aşağıda belirtilen alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

En İyi Ücretsiz Ofis Programları 2024

Google Docs: Google tarafından sunulan ve tamamen ücretsiz olan bu ofis uygulaması, Word, Excel ve PowerPoint benzeri belgeleri oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanır. Belgeler, Google Drive üzerinde saklanır ve birden fazla kullanıcı tarafından eş zamanlı olarak düzenlenebilir.

Microsoft Office Online: Microsoft'un sunduğu bu ücretsiz ofis uygulaması ile Word, Excel ve PowerPoint gibi belgeleri oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz. Belgeler, OneDrive üzerinde saklanır ve birden fazla kullanıcı tarafından eş zamanlı olarak düzenlenebilir.

LibreOffice: Açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir ofis uygulaması olan LibreOffice, Word, Excel ve PowerPoint benzeri belgeleri oluşturmanıza ve düzenlemenize imkan tanır. Belgelerinizi doğrudan bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.

WPS Office: Kullanımı kolay ve ücretsiz bir ofis uygulaması olan WPS Office, Word, Excel ve PowerPoint benzeri belgeleri oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanır. Belgelerinizi bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.

SoftMaker FreeOffice: Ücretsiz bir ofis uygulaması olan SoftMaker FreeOffice, Word, Excel ve PowerPoint benzeri belgeleri oluşturmanıza ve düzenlemenize imkan tanır. Belgelerinizi bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.

Vivo Y200i 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu Vivo Y200i 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

OnlyOffice: Açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir ofis uygulaması olan OnlyOffice, Word, Excel ve PowerPoint benzeri belgeleri oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanır. Belgelerinizi bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.

Bu programlar, Microsoft Office'e ücretsiz alternatifler sunarak, ofis yazılımlarının temel işlevlerini ücret ödemeden kullanmanıza olanak tanır. İhtiyaçlarınıza en uygun programı seçerek, ofis işlerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz.