Türkiye'de kullanım oranı 2 kat fazla! Türkiye'de kullanım oranı 2 kat fazla!

Kasım ayının gelmesiyle birlikte, Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında büyük ilgi gören indirim kampanyaları için heyecanlı bir bekleyiş başladı. "Efsane Kasım İndirimleri" ve "Şahane Cuma İndirimleri" gibi çeşitli isimlerle anılan bu kampanyalar, tüketicilere teknolojik ürünlerden giyim eşyalarına, market alışverişlerinden mobilyaya kadar birçok ürünü avantajlı fiyatlarla alma fırsatı sunacak.

Dünya genelinde Black Friday olarak bilinen 24 Kasım Cuma günü, yurt dışında ve belirli markalarda büyük bir alışveriş çılgınlığına dönüşecek. Ancak ülkemizde, Efsane Cuma indirimleri e-ticaret sitelerinde Kasım ayının başlarından itibaren başladı ve bir ay boyunca devam edecek. Birçok marka, erken saatlerde başlattıkları indirimli satışları, geç saatlere kadar sürdürerek tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da çeşitli markaların katılımıyla gerçekleşecek olan indirim kampanyaları, tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi sunacak. Bu kapsamlı indirim fırsatları, alışveriş tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Ancak alışverişlerin çok yoğun olduğu Kasım ayında vatandaşlar alışveriş yaparken sahte siteyi nasıl anlayabilir? Dolandırıcılıktan nasıl korunmalıyız?  Siber Güvenlik Uzmanı Devran Karaçay'a sorduk.