Çoğu Windows kullanıcısının tercih ettiği çevrim dışı izleme özelliği, Netflix'in Windows uygulamasında desteklenmeyecek. Şu anda kullanıcılar, dizileri, filmleri, belgeselleri ve diğer içerikleri indirebiliyor ve internet olmadığında izleyebiliyorlar. Ancak, yeni güncelleme ile birlikte bu özellik ortadan kalkacak.

Netflix Filmleri-1

Netflix'in web sitesinden indirme işlemi zaten mümkün değil. Microsoft Store'da otomatik uygulama güncellemeleri etkinleştirilmişse, yeni Netflix uygulaması otomatik olarak kullanıma sunulacak. Aksi halde, kullanıcılar yeni sürüme güncellemek için teşvik edilecekler.

Yeni güncelleme, canlı etkinliklere erişim, reklam destekli paketlerle uyumluluk ve yayın kalitesinde artış gibi bazı özellikleri de beraberinde getirecek. Ancak, bu değişiklikle birlikte çevrim dışı izleme özelliğinin kaldırılması, özellikle seyahat eden veya internet bağlantısında sıkıntı yaşayan kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratabilir.

Netflix Yeni Fiyatları Netflix Zamlı Güncel Fiyatlar

Türkiye’de nüfus artış hızı alarm veriyor! Bundan sonra ne olacak? Türkiye’de nüfus artış hızı alarm veriyor! Bundan sonra ne olacak?

Netflix'in bu kararı, içerik indirme özelliğinin popülerliği ve kullanıcıların bu özelliği talep etmesine rağmen, dizi ve film izleme deneyimini çevrim dışında da sunmaya devam etme konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Editör: Elif Erbay