Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına bugün itibarıyla başladı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kurum, "Birikim ve tecrübemizle birlikte geleceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulundu. "Birikim ve tecrübemizle birlikte geleceğiz" diyen Kurum, "Ulaşım çilesini bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kurum'un açıklamaları şöyle:

Makaralı Yay Kadın Milli Takımı Altın Madalya Getirdi! Makaralı Yay Kadın Milli Takımı Altın Madalya Getirdi!

Aynı anlayışla milletimizin yanında olacağız. Dualarla başlayacağız, dualarla bitireceğiz. Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz. Milletimizle gönül gönüle bu süreci yürüteceğiz.

Aylardır çalışmalar yapıyoruz, milletimiz sorunlarını not ettik. Uzman arkadaşlarla bunları değerlendirdik. Ecdadın sorunları olarak eserlere sahip çıkacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Eminiz ki İstanbul'un kaybolan 5 yılını hızlı bir şekilde acil eylem planını ortaya koyarak yürüteceğiz.