Hayatlarımızda durağan giden konuların bir anda hız atağı yapacağı zamanlardan geçiyoruz. Bu Güneş tutulması Koç burcunda olmaktadır ve ateş elementi başrolde gözüküyor, hızlı, atik, bir anda parlayan, çocuksu, ani fevri davranışlar çok olacaktır. Yakın zamanda olan yangınlar bu tutulmanın etkilerindendir. Ayrıca savaş rüzgarları iyice esecek gibi duruyor, ülkemizin sınır harekatları çoğalacaktır. Kişisel ilişkilerde en küçük olaylardan kavgalar çabuk çıkabilir, bu tutulmanın yöneticisi Mars gezegeni savaşı temsil ederken kişisel azminizi test etmeye kararlı gibi gözüküyor. Bireysel olarak etkileri ani ve hızlı olayların hayatınıza tezahür edeceği olacaktır ve tabii ki her kişi parmak izi gibi olan doğum haritalarında daha belirgin ve nettir.

BU HAFTA GENEL DURUM (8 Nisan -14 Nisan ) 

Güneş tutulması haritasına baktığımızda tutulmanın 6. evde olduğunu görüyoruz. Hastalıklarla ilgili yeni tedavi metodları bulunabilir, bu tutulma sürecinde sağlık konularında kontrolleri olanların kontrollerini aksatmamalarını öneririm. Bazı bireylere yeni evcil hayvanlar ailelerine katılabilir. Çalışma hayatları iş ortamlarına ayrı bir düzen getirilebilir, çalışma saatleri vs. gibi. Bu tutulma yaralı şifacı Şiron'la kavuşum halinde olduğu yaralandığımız konularla ilgili şifa sürecinin de başlayacağını göstermektedir; baş ağrıları, migren, diş ve bu konularla ilgili yaralanmalar çok gözükebilir. Bu hafta 2 kötücül gezegen olarak kabul edilen Satürn ve Mars kavuşumu var, bu da savaş diyor. Disiplin, kısıtlama, baskı altında hareketlerde ne kadar atılım yapılmak istense de yönetici, baba gibi figürlerden baskı görebilirsiniz. Elinizi kolunuzu bağlıymış gibi durumlar olabilir. Her kişi en başta kendi ile savaştadır. Hayatlarımıza mucizeler getirmesi dileğimle...

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan)

Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç burçları, sizlerin bu yıl kaderlerinizi etkileyecek bir dönemdesiniz. Bu Güneş tutulması sizlerin burcunuzda ve sizler başrolde olacaksınız, hayatınızda yeni başlangıçların olacağı bir yıl olacak. Güneşiniz haritanızda hangi evdeyse, o evin konuları hakkında yeni başlangıçlar yapacaksınız. Dış görünüşünüzü değiştirmek ve güzelleştirmek isteği içinde olacaksınız. Kendinizi dış dünyaya karşı daha iyi yansıtabilmek için yeni yollar arayıp bulabileceksiniz. Bilinçaltınızda bu hafta Satürn-Mars kavuşumu ile ruhsal isteksizlik ve sıkıntı hissedebilirsiniz, gizli düşmanlara da dikkat etmelisiniz.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Boğa burçları, sizlerin 12. evinde gerçekleşecek bu tutulma bilinçaltınızda ki korkularınızı açığa çıkarabilir ki bunlar şifalanmak için açığa çıkacaktır, belki de bunlara şifa yolu açılacak gibi duruyor. Arkadaş çevrenizle ilgili baskı ortamları olabilir, kendinizi sosyal ortamlarda kızgın ve tartışmacı bulabilirsiniz. Yeni planlar ve hedeflere ulaşmak için uygun bir dönem ama sadece planlamada kalmamak önemlidir.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran)

Ikizler Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili İkizler, bu tutulma sizlerin hayaller ve umutlar evinde yeni başlangıçlara yer açacak fırsatlar sunabilir. İleriye dönük yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz, törenler, eğlenceler, sosyal ortamlarda bulunabilir ve kendinize fayda sağlayacak yeni topluluklara girebilirsiniz. Toplum önünde baskı altında olabileceğiniz durumlar olabilirken, kariyerinizde yeni sorumluluklar alırken zorlanabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Yengeç burçları, bu Güneş tutulması sizlere yeni ve önemli hayatınızda yer edecek kariyerinizde ilerleyebileceğiniz fırsatlar sunacak. Kendi işiniz kurabilir ya da terfiler alabilirsiniz. Toplum önünde statünüzde gözle görülür bir dönem geliyor, bunu iyi değerlendirmelisiniz. Bazı bebek bekleyen kişilere de bu fırsatlar sunulmakta, eğitim alanında olan bazı Yengeçler zorlanabilir, bilhassa yüksek öğrenim alanlarında olanlar okulu bırakma ya da bölüm değiştirme durumlarıyla karşılaşabilirler. Yurtdışı ve uluslararası iş yapanlar bu hafta biraz zorlanabilirler.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Aslan burçları, sizler bu tutulmayı eğitim ve inançlar evinden alacaksınız. Kendinizi geliştirmek için yeni eğitimlere başlayabilirsiniz, inançlarınızda yeni ufuklarla karşılaşabilir ve bu konularda felsefeniz gelişebilir. Yurtdışı seyahatleriniz artabilir veya yeni uluslararası işleriniz karşınıza çıkabilir. Sosyal medyada kendinizi geliştirmek için iyi bir dönem olabilir, yeni başlangıçlar sizlere iyi gelecektir. Bazı Aslan burçları krediler konusunda zorlanabilir, bankalardaki başvurularında güzel cevaplar alamayabilirler. Nafaka ve miras konularında zorlanmalarınız veya kısıtlanmalarınız olabilir, kemik ve ayak yaralanmaları ve ameliyatları yaşayabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Başak burçları, bu tutulma sizlerin krizler evinizde olmakta ve sizler krizleri fırsatlara çevirebilecek zekanızla bunu yapabileceksiniz. Banka ve finansal konularda yeni krediler veya başvurular yapabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir veya sürüncemede olan miras ve nafaka konularında olaylarınız hızlanıp sonuçlanabilir. Bazı ameliyat sürecinde olan Başak burçları, bu operasyonlarla kendilerine şifa bulabileceklerdir. Evli olanlar veya uzun ilişki içerisinde bulunanlar kendilerini baskılayabilir ve tartışmalar içinde bulabilirler.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Terazi burçları, Güneş tutulması sizi evlilik ve ortaklık konularında yeni başlangıçlar yapmaya yönlendirecek ve önemli kadersel olaylar getirecektir. Çoğu Terazi burçları kadersel eşleriyle tanışıp evlilik yoluna gireceklerdir. Danışmanlık alan veya danışmanlık veren Terazi burçları için bu konuda güzel yeni kapılar açılabilir veya açık düşmanlarınızı iyice görebileceğiniz bir durum ortaya çıkabilir. Sağlığınızla ilgili baş ağrısı ve ayak ağrıları gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz ve çıkma, ayrılma isteğiniz bu dönemde artabilir.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları (7 Mayıs 2024) Günlük Burç Yorumları (7 Mayıs 2024)

Sevgili Akrep burçları, bu güneş tutulmasının yükseleni Akrep burcu olduğu için kendinizi dış dünyaya daha net gösterebileceğiniz bir dönem olacaktır. Hastalıklarınızla ilgili yeni tedavi yöntemleri karşınıza çıkabilir ve kendinizi yoğun bir çalışma ortamında bulabilirsiniz. Günlük koşuşturmacalarınız artabilir veya bu konularda şifalayıcı yeni yöntemlerle karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili hoşunuza gitmeyen konularla karşılaşabilir ve onlarla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aşk ve sevgi konularında istediğiniz şeyleri bulamayabilir ve tartışmalı ortamlarda kendinizi bulabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Yay burçları, bu Güneş tutulması sizlerin aşk ve çocuklar evinizde bulunmaktadır. Yeni aşklar karşınıza çıkabilir, bebek bekleyen çoğu kişi bebek sahibi olabilirler. Yeni hobiler edinerek kendinizi geliştirebilecek ve rahatlatacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Borsa veya spekülatif şans oyunlarından para kazanma fırsatınız olabilir. Ev, aile ve ebeveyn konularında kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz, aile büyüklerinizle ilgili alacağınız sorumluluklar sizi zorlayabilir. Ev ve taşınma konularında istediğiniz gibi sonuçlar olmayabilir, bu konulara dikkat edin.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Oğlak burçları, sizlere bu Güneş tutulması yeni bir ev alma fırsatı sunabilir ve yeni bir yere yerleşme durumlarınız olabilir. Aile büyüklerinizle ilgili güzel olayların başlangıcını yaşayabilirsiniz ve ev tadilatları bu dönem çok gündeminizde olabilir. Bu konuda işleriniz çok rast gidecektir. Yakın çevreniz, komşular, kardeşler ve kuzenlerinizle ilgili tatsız durumlar ortaya çıkabilir, bu hafta bu konulara dikkat etmeniz gerekebilir.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Kova burçları, sizlere bu Güneş tutulması yeni araba alma fırsatı sunabilir. Kardeşleriniz veya kuzenlerinizle ilgili konularda güzel haberler alabilir ve iletişiminizle ilgili yeni eğitimler alabilirsiniz. Para harcamalarınız artabilir, bu konuda sizi baskılayıp disiplin altına almak isteyenler olabilir ve siz kendinizi bu konuda darlanmış hissedebilirsiniz. Kendi konforunuzu bu hafta kurmakta zorlanabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Balık burçları, sizler bu Güneş tutulması ile para ve maddi konularda yeni güzel fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni finansal kazanç kapıları karşınıza çıkabilir ve konfor seviyeniz artabilir. Dış dünyaya karşı kendinizi daha disiplinli gösterebilirsiniz, ancak karşınızdaki insanlar sizi sıkıcı ve despot bulabilirler, bu konuya ayrıca dikkat etmenizi öneririm. Sizler bu hafta daha gergin ve tartışmacı olabilirsiniz, ki sizler kavgacı kişilikler olmadığınız halde bu durumların içinde kendinizi bulabilirsiniz.