Dünyanın en çok konuşulan ve satılan oyunlarından birisi olan Grand Theft Auto serisinin 6. oyunu için bekleyiş sürüyor. Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA 6 çıkış tarihi için sona gelindi. Aralık ayında tanıtım fragmanı yayınlanan oyunun geliştirme sürecinde çalışanlar yoğun mesai harcıyor. Çalışanların haftada beş gün ofiste olmaları için, Rockstar Games, bilgilendirme yazısı gönderdi.

ROCKSTAR GAMES ÇALIŞANLARI OFİSE ÇAĞIRDI

Çarşamba günü Rockstar'da yayımcılık bölümünün başı konumunda bulunan Jenn Kolbe, çalışanlara gönderdiği bir e-posta ile herkesten nisan ayından itibaren haftanın beş günü ofiste olmalarını istedi. Kolbe, böylece ekibin hem daha verimli çalışacağını hem de güvenlik risklerinin azaltılacağını belirtti.

GTA 6 hangi bilgisayar kaldırır

Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek! Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek!

Yapımcı şirket 2025 yılında çıkış yapacağını duyurduğu GTA 6'nın son geliştirme aşamalarının Nisan ayından itibaren ofisten yürütülmesini istiyor. Şirket, merakla beklenen GTA serisinin son geliştirme aşamaları için çalışanlarının haftada 5 gün ofise gelmelerini istiyor.

Şirket, bu süreçte yeni Grand Theft Auto'nun ilk görüntülerinin ve Aralık ayında sızan ilk fragmanının büyük bir dökümü de dahil olmak üzere çeşitli güvenlik ihlalleriyle karşı karşıya kalmıştı. Rockstar GTA 6'nın resmi olarak çıkış yapmadan yeni bir sızıntı olmasını istemiyor. Kolbe, şirketin yüz yüze çalışmanın somut faydalarını da gördüğünü yazdı.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA 6 (Grand Theft Auto VI) 2025 yılında piyasaya sürülecek. Oyunun ilk etapta PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarına, daha sonra PC platformuna geleceği bilgisi mevcut.

Geri sayım başladı! İşte GTA 6 çıkış tarihi Geri sayım başladı! İşte GTA 6 çıkış tarihi

Bu bilgiler ışığında, oyuncuların heyecanla beklediği GTA 6'nın çıkış tarihi 2025 olarak belirlenmiş durumda. Şirketin son geliştirme aşamaları için çalışanlarını ofise çağırmasının nedeni olarak güvenlik ve verimlilik önlemleri gösteriliyor. Bu gelişmeler, oyunseverlerin GTA 6'nın çıkışını daha da heyecanla beklemesine neden oluyor.