Supersonic Nural, saçları aşırı ısıdan korumak için özel olarak tasarlanmış akıllı sensörlerle donatılmıştır. Bu sensörler, aşırı ısıyı algılar ve sıcaklığı otomatik olarak 55°C'ye düşürürken hava akışını da ayarlar. Bu, saçları hızla kuruturken aşırı ısıya maruz kalma riskini azaltır.

ChatGPT Kullanırken nelere dikkat etmeli ChatGPT Kullanırken nelere dikkat etmeli

Ayrıca, Saç Derisi Koruma Modu adı verilen bir özellikle donatılmıştır. Bu mod, makine ile başınız arasındaki mesafeyi ölçer ve saç derisine zarar vermeden kurutma işlemine devam etmenize olanak tanır. Buna ek olarak, makine bırakıldığında otomatik olarak duraklayabilen bir özellik de bulunmaktadır.

Dyson Airstrait saç düzleştirici Türkiye’de satışa çıktı: Stok kalmadı! Dyson Airstrait saç düzleştirici Türkiye’de satışa çıktı: Stok kalmadı!

Görsel açıdan da dikkat çeken bir estetik sunan bu yeni model, farklı saç tipleri için uygun olan manyetik aparatlarla birlikte gelmektedir. Yeniden tasarlanmış difüzör, farklı saç stilleri için özel olarak tasarlanmış iki mod sunar.

Dyson Supersonic Nural, Nisan ayından itibaren Avustralya'da 749 Avustralya Doları'ndan, Mayıs ayından itibaren ise Birleşik Krallık'ta 399,99 £ fiyatla satışa sunulacak. ABD için fiyatlandırma ve stok durumu henüz açıklanmamıştır.