Dyson Airstrait, saçın her türü için tasarlanmış bir saç düzleştirici olarak bugün Türkiye'de satışa sunuldu. Yaklaşık 16.000 TL fiyat etiketiyle satılan bu ürün, ilk gününde raflardan hemen tükendi. Dyson Airstrait, saçları tek bir cihazla kurutup düzleştirmesiyle öne çıkıyor.

Cihazın tasarımında yer alan özellikler arasında, kollar boyunca bulunan 2 adet 1,5 mm açıklık bulunuyor. Dyson'ın iddiasına göre, hava bu kanallarda hızlandırılarak aşağı doğru 2 yüksek hızlı hava akımı oluşturuyor. Bu akımlar, saçı kuruturken kontrollü bir şekilde düzleştirmek için odaklanmış bir hava akımı yaratıyor.

Dyson Airstrait saç düzleştirici, gücünü Hyperdymium motorundan alıyor. Bu motor, saçı ıslak haldeyken aynı anda kurutmak ve düzleştirmek için gereken güçlü bir hava akımı üretebilecek kadar güçlü olduğu iddia ediliyor. Cihazın motoru dakikada 106.000 devire kadar dönerek saniyede 11,9 litreden fazla hava geçirebiliyor.

Üründe ayrıca akıllı ısı kontrolü de bulunuyor. Cam termistörler, hava akımının sıcaklığını saniyede 30 kez ölçebiliyor, bu da kullanıcının saçlarını güvenle şekillendirmesine olanak tanıyor.

Dolar-Euro kuru bugün ne kadar? (16 Mayıs 2024) Dolar-Euro kuru bugün ne kadar? (16 Mayıs 2024)

Dyson Airstrait saç düzleştirici, 'Islak' ve 'Kuru' şekillendirme modlarına ek olarak, stili sabitlemek için 'Soğuk Hava' moduna da sahip. 'Islak' modda, 80°C, 110°C ve 140°C olmak üzere 3 farklı ısı ayarı bulunurken, 'Kuru' modda 120°C veya 140°C arasında seçim yapılabilir veya 'Boost' modu tercih edilebilir. Ayrıca düşük hız ve yüksek hız olmak üzere 2 hız ayarı ve saç diplerini kurutma modu da cihazda mevcuttur.