Avengers ve Black Panther gibi filmlerde aldığı rollerle bilinen Ramsess 5 çocuğuyla beraber kaza yaptı. Kaza sonucu oyuncu ve 3 çocuğu hayatını kaybetti.

2 ÇOCUĞU HASTANEYE KALDIRILDI

Taraja Ramsess ve çocuklarının yer aldığı aracın, otoyol çıkışının solunda arızalı bir şekilde duran traktör römorkuna çarptığı belirtildi.

Kaya Çilingiroğlu ile kızı Zehra Çilingiroğlu’nun spor keyfi Kaya Çilingiroğlu ile kızı Zehra Çilingiroğlu’nun spor keyfi

Yaşanan vahim kazada oyuncu ve 3 çocuğu yaşamını yitirirken 2 çocuğu ise hastaneye kaldırıldı.

46416

“AMAN TANRIM! GİTTİKLERİNE İNANAMIYORUM”

Çocuğunu ve 3 torununu feci kazada kaybeden Ramsess’in annesi Akili Ramsess, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Güzel, sevgi dolu, yetenekli oğlum Taraja ile 13 yaşındaki torunum Sundari, 10 yaşındaki torunum Kisasi ve 8 haftalık yeni doğan torunum Fujibo, korkunç bir trafik kazasında öldü. Oğlumun derin bir sevgi kapasitesi vardı ve çocuklarını her şeyden çok sevdi. Dövüş sanatlarını, motosikletlerini ve film yapımıyla ilgili her şeyi çok severdi. Aman Tanrım! Gittiklerine inanamıyorum." İfadelerine yer verdi.

841

Anne Ramsess, iki torununun kazadan sağ kurtulduğuna değinerek, "Sağlıklarına kavuşmaları için duacıyız. Şimdiden güzel sözlerle ve dualarla ulaşan pek çok kişiye teşekkür ederim" dedi.