Bu ay içinde uzun zamandır beklenen M3 işlemcili Macbook Air bilgisayarlarını satışa sunan Apple, temel modelinde yalnızca 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunarak eleştirildi.

ChatGPT Kullanırken nelere dikkat etmeli ChatGPT Kullanırken nelere dikkat etmeli

M3 Macbook Air'in piyasaya sürülmesiyle birlikte, Mac cihazları arasında kıyaslamalar arttı. Marques Brownlee, M3 Macbook Air'i incelediği videosunda, kullanıcıların bu modele ilgi göstermemesi gerektiğini ifade etti.

Brownlee, Apple'ın RAM ve depolama alanını artırmak için ek ücret talep etmesine vurgu yaparak, orta sınıf bir cihaz arayan kullanıcılara M2 işlemcili bir Macbook Air almalarını tavsiye etti.

"ÖNERİM M2 İŞLEMCİLİ MACBOOK AIR ALMANIZ"

Macbook Apple

Teknoloji uzmanı, günlük bilgisayar işlerini yürüten kullanıcılar için "M3 Macbook Air almayın. M2 işlemcili bir Macbook Air'i çok daha uygun fiyata alabilir ve tasarruf edebilirsiniz" dedi.

Brownlee, Apple'ın Silikon işlemcilerinin daha düşük özellikli bilgisayarlarda bile üstün performans sağladığını ve cihazların daha uzun ömürlü olduğunu belirtti. Bu da kullanıcıların daha az para harcayarak yüksek kaliteli bir bilgisayar sahibi olmalarına olanak tanır ve Macbook'ların geniş bir kullanıcı kitlesi için daha erişilebilir olmasını sağlar.