Gazze'deki anne çocuk ölümlerine dikkat çekti Gazze'deki anne çocuk ölümlerine dikkat çekti

Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fenando Muslera gibi isimlerinin yanı sıra onlarca kişiyi "Fatih Terim Fonu" adı altında milyonlarca lira dolandıran eski Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın kırık telefonundan çıkan 181 bin 538 mesajla, mağdur sayısı her geçen gün artıyor.

2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davası dosyasına, sanık Seçil Erzan'ın gözaltına alınmadan önce kırdığı iddia edilen telefonunda yer alan mesaj kayıtlarından bu defa da köylüsü olan Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş çıktı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Erzan'a "Abla" diye hitap eden Altıntaş, "Bana çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım çünkü ben buradan gelecek olan maddi kaynak ile milletvekili adayı olacağım" demiş.

Fatih Altıntaş ile Seçil Erzan arasındaki Whatsapp yazışmaları şöyle:

Altıntaş: Abla kur korumalı da 3 Mart'ta vadesi bitiyormuş, zaten de tam olarak karar da vermedi konuşuyoruz bugün şimdi yanından çıktı bir daha konuşuruz.

Erzan: Tamam canım haber edersin. Seninkini çarpı üç yapabilmemiz için 150’ye tamamlamamız lazım.

Altıntaş: Bu oranlar nasıl oluyor, oldurtma durumu var ise de onu da bilemem ama, 1'e 3 oranını Serkan’a verebilir isen belki kur korumalıdan da çıkar, verir bilemem.

Erzan: Her şey benim elimin altında. Bir tuşa bakar

Altıntaş: Abla merhaba nasılsın, Serkan ile konuştum maalesef ikna olmadı vermeyecek, bende daha üstüne gidemem, Sadece benim verdiğim 78 bin dolar var abla

Altıntaş: Bu seferlik bu kadar olsun, çevrem genişleyince, Belki daha iyi yatırımcılar bulabilirim ama senin dediğin güne kadar bulamam

Erzan: Tamam ablacım elinden geleni yaptın sen

Altıntaş: Abla benim yatırımımı da minimum süre ve maksimum kar ile vermen dileğiyle, bana çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın ve hiçbir zaman unutmayacağım bunu çünkü ben buradan gelecek olan maddi kaynak ile milletvekili adayı olacağım.

Erzan: Elimden geleni yapacağım ablacığım. Sen yine araştırmaya devam et. Oradan gerekeni alırsın. Kimseye söyleme

Altıntaş: Söylemem söylemem

Erzan: Ne kadar vereceğine sen karar verirsin aldığına

Altıntaş: Anladım abla, artık yatırımcı bulmak lazım, bazen aramadan düşüyor insanın önüne de, bakalım

Erzan: Bende seninle konuşsaydım ikna ederdim

Altıntaş: Abla ikna etmesi en zor kişilik Serkan, her gün mobil bankacılık ile parasını kontrol eder, Müşteri temsilcisini sıklıkla arar, yani benim kapıma her gün gelirdi, altlı üstlü oturuyoruz İkna edilse bile benim başım çok ağrırdı, ben de siyaset ile uğraşıyorum Bu sıralar bir de onu çekemem.

SEÇİL ERZAN'LA AKRABALIK İLİŞKİSİ

Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Altıntaş’ın avukatı Hasan Keçe ise yaptığı açıklamada “Müvekkilim Çerkezköy’ün köklü ailelerindendir. Müvekkilimizin eşinin ailesi ile Seçil Erzan’ın ailesi aynı köyden olup, aralarında akrabalık ilişkisi vardır. Seçil Erzan bu akrabalık ilişkisini kullanarak müvekkilimiz ile tanışmıştır” dedi.

Seçil Erzan’ın, Fatih Altıntaş ile akrabalık ilişkisini kullanarak diğer mağdurlar gibi bankacılık üzerinden tüm işlemlerin resmi olacağı şeklinde ikna ettiğini ve kandırdığını ifade eden Avukat Hasan Keçe şöyle devam etti: “Müvekkilimiz de akrabalık ilişkisine ve Seçil Erzan’ın çalıştığı bankanın kurumsal kimliğine güvenerek kendisine zarar gelmeyeceğini düşünerek Seçil Erzan’a bir miktar para vermiş ve parasını geri alamayarak mağdur olmuştur.”