Barış Muslu, Armağan Çağlayan'ın 196Sekiz'den dinle programına konuk oldu. Açıklamayla dikkat çeken Muslu, yaklaşımıyla da hayran bıraktı. Barış Muslu, Armağan Çağlayan'a bence siz hassas birisiniz demekle dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkların beynin kısa devre yapmasıyla alakalı olduğunu söyledi.

Armağan Çağlayan, siz hastalanmaz mısınız dedi ve hastalandığını söyleyen Muslu ise, "Bu travmalarını değiştirmiyor ama tevekkül sadece dini açıdan olmamakla birlikte çok önemli." dedi. 

Nur Viral Armağan Çağlayan'ın "Şimdiki Aklım Olsaydı" Programına konuk oldu Nur Viral Armağan Çağlayan'ın "Şimdiki Aklım Olsaydı" Programına konuk oldu

Barış Muslu: "Tehlike anında sadece kalpte çarpıntı olmaz." dedi.Ben kanser oluyorum başka insanlar daha fazla şey yaşayıp yine de kanser olmuyor diyen Çağlayan, bunun nasıl olduğunu sorguladı ve Barış Muslu bunun hassasiyetle ilgili olabileceğini söyledi. İnsanların dayama koşullarının farklı olduğunu vurgulayan Muslu: "Beyin travma anında pire için yorganı yıkıyor." dedi.

Ben, dinlere çok iyi bakarım, inanacak bir şeyi olmayan, sığınacak bir şeyi olmayan bir insanın çöküşünün daha fazla olduğunu belirten Muslu, inanan kişinin etkisini daha çok arttırdığını kaydetti. Barış Muslu: "Bir şeyi değiştirmeye duyguyla başlayın." dedi. Duygunun önemini de vurgulamış oldu.

Editör: Haber Merkezi