Ürdün dışişleri bakanı Safadi'den Filistin açıklaması Ürdün dışişleri bakanı Safadi'den Filistin açıklaması

Gizlilik sözleşmesini ihlal eden bazı yöneticiler ve yönetim kurulu üyeleri, Elon Musk'ın kullandığı uyuşturucuları ortaya çıkardı. The Wall Street Journal gazetesine göre, Musk dünyanın farklı yerlerinde düzenlediği partilerde defalarca kez uyuşturucu kullandı. Tanıklar, bu partilere katılan kişilerin gizlilik sözleşmesi imzaladığını ve telefonlarını teslim ettiklerini belirtti.

Elon Musk'ın avukatı Alex Spiro, bu iddialara yönelik olarak, Musk'ın düzenli olarak uyuşturucu testine girdiğini ve temiz sonuçlar aldığını ifade etti. Ancak Musk, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmış değil.

Haberde, Musk'ın davranışlarındaki değişimin 2017'de SpaceX çalışanlarına yaptığı bir konuşma sırasında fark edildiği belirtiliyor. Görgü tanıklarına göre Musk'ın tuhaf bir konuşma yapması üzerine SpaceX Başkanı müdahale etmiş ve mikrofonu elinden almıştı. Bu olayın ardından Musk'ın bağımlılık seviyesine ilişkin şüpheler artmıştı.

Ayrıca, yasa dışı uyuşturucu kullanımının, SpaceX'in Washington yönetimiyle imzaladığı toplam 14 milyar dolar değerindeki sözleşmeleri ihlal anlamına geldiği belirtiliyor. Elon Musk'ın geçmişte canlı yayında uyuşturucu kullanması ve bu nedenle Tesla hisselerinin düşüş yaşaması da gündemdeki tartışmaları artırmıştı. Musk, daha önce bazı sıradışı davranışlarını uyku eksikliği ve bipolar bozukluk rahatsızlığına bağlamıştı.