Liselerde yaşanan kavgalara hergün bir yenisi eklenirken, akran zorbalığı da her geçen gün artıyor.

Bu kez adres İstanbul'un Sultangazi ilçesi oldu.

Sarıgazi'de lise öğrencileri arasında yaşanan kavgada bir öğrenci ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İstanbul Başakşehir'de gölete giren 2 çocuk boğuldu İstanbul Başakşehir'de gölete giren 2 çocuk boğuldu

23 Kasım'da öğlen saatlerinde Habibler Hasan Celal Güzel Anadolu Lisesi'nde okuyan Zafer A. ve Yusuf M., arasında okul çıkışı bir parkta tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Yusuf M., Zafer A. tarafından darp edildi.

Yusuf M. kaçarak kurtulmaya çalıştı. Aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Yusuf M., olayın yaşandığı yere 100 metre mesafede bulunan bir sokakta yere yığıldı. Durumu fark eden çevredekiler, Yusuf M.'nin yardımına koştu, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde 17 yaşındaki Yusuf M.'nin nabzının attığı tespit edildi. Genç, ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğun bakıma alınan gencin kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe aldığı öğrenildi. Beyin kanaması geçiren Yusuf M.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.