FİFA'dan Adana Demirspor'a şok FİFA'dan Adana Demirspor'a şok

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Çaykur Rizespor'un stad zemini sorunuyla ilgili son uyarısını yaptı. Kulübe, stadyum zeminindeki düzeltilmemiş sorunlar konusunda ivedilikle harekete geçme çağrısı yapıldı. Ancak gerekli adımların atılmaması durumunda, stadyumun müsabakalara kapatılabileceği bildirildi.

TFF yetkilileri, Rizespor Kulübü yönetimine yapılan açıklamada, 18 Mart Pazartesi günü yapılacak denetim öncesinde stadyum zemininde ciddi iyileştirme çalışmaları yapılması gerektiğini belirtti. Yapılan denetimlerin ardından, stadın mevcut durumunun maç yapmaya uygun olmadığı tespit edilmiş ve bu durumun bir an önce düzeltilmesi istenmiştir.

Süper Kupa maçı saati değişti Süper Kupa maçı saati değişti

TFF'nin resmi açıklamasında, "Rizespor'a stadyum zeminini düzeltene kadar stadyumda antrenman yapılmaması, zeminde ivedilikle iyileştirme çalışmaları yapılmazsa 18 Mart tarihinde yapılacak denetimle stadyumun müsabakaya kapatılacağı resmi olarak iletildi" ifadeleri yer aldı.

Çaykur Rizespor'un son oynadığı Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarında yaşanan zemin sorunu, konuk takımların da tepkisine neden olmuştu. Bu durumun devam etmesi halinde, Rizespor'un sahasında oynayacağı maçlarda büyük sıkıntılar yaşanabileceği belirtiliyor.