İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen "Mahzen-34" operasyonu, Sezai Gülmez'in elebaşılık yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

Kasten adam öldürmeye teşebbüs!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg T10F modelini inceledi Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg T10F modelini inceledi

Yapılan operasyonda, örgüt üyelerinin suç işlemek amacıyla örgüt kurduğu, kasten adam öldürmeye teşebbüs ettiği, iş yerlerine molotofkokteyli ve silahlı saldırılarda bulunduğu, genel güvenliği tehlikeye attığı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet ettiği tespit edildi.

9 şüpheli gözaltında

Operasyon sonucunda 9 şüpheli gözaltına alınırken, 3 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda şarjör ve mermi ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada,

"Organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle," ifadelerini kullandı.