Popstar programında sergilediği farklı yorum ve kendine özgü tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bayhan Gürhan, bu platform sayesinde geniş kitlelere ulaşmıştı.

Yarışmanın ardından müzik kariyerine odaklanan Bayhan, son günlerde kendine özgü tarzı ve "Unchained Melody" ile "Fly Me to the Moon" gibi klasikleri seslendirmesiyle dikkat çekiyordu.

Son single'ı "Tiryakinim" ile müzik listelerinde zirveye oturan Bayhan, Spotify Top 50 Dünya Viral listesinde 1 numaraya yükselerek büyük bir rekora imza attı. Bu başarıyla Bayhan, uzun süre sonra Dünya Viral listesinde zirveye oturan ilk Türk sanatçı unvanını kazandı.

BÜYÜK ŞOK

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Popstar Bayhan hayranlarına şaşırtan kararı açıkladı. Bayhan sosyal medya hesabından 

'Teknik bir sorundan dolayı Tiryakinim'e geçici bir süre ara... Kısa süre sonra şarkımız yeniden yayında olacaktır. Göstermiş olduğunu ilgi ve hassasiyete teşekkür ederim...' ifadelerini kullandı.

Editör: Elif Erbay