Son haftalarda Galatasaray'ın başarılı forveti Mauro Icardi'nin takımın maç sonu sevincine katılmaması dikkat çekiyordu. İşte, İcardi'nin bu tavrının ardındaki gerçek ortaya çıktı!

Galatasaray'ın Süper Lig'deki son iki maçında (Başakşehir ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Sparta Prag maçları) son düdüğün ardından takım arkadaşlarıyla birlikte sevincini paylaşmayan Mauro Icardi'nin bu tavrı, takım içinde soru işaretlerine neden olmuştu.

Mauro Icardi neden mutsuz?

Mauro Icardi neden mutsuz?

Icardi'nin eşi Wanda Nara ağlayarak anlattı Icardi'nin eşi Wanda Nara ağlayarak anlattı

Galatasaray'ın son iki maçında performansıyla dikkat çeken ancak maç sonrası takım sevinçlerine katılmayan Mauro Icardi'nin mutsuzluğunun sebebi, eşi Wanda Nara ile yaşadığı sorunlar olduğu ortaya çıktı. Icardi, Sparta Prag maçında galibiyeti getiren golü atmasına rağmen, maç sonrası takım arkadaşlarıyla sevinç yaşamadı ve direkt soyunma odasına gitti. Bu durumun sebebi olarak, Icardi'nin son zamanlarda eleştirilere maruz kalması ve eşi Wanda Nara'nın da adının bu eleştirilerde geçmesi gösteriliyor.

Icardi'nin, kötü oynadığı ve gol atamadığı dönemlerde sosyal medyadan çok eleştiri aldığı biliniyor. Eşi Wanda Nara ve ailesinin isminin bu eleştirilerde geçmesi, Icardi'nin morali bozuk olmasına neden oldu. Tecrübeli oyuncunun, son zamanlarda yapılan eleştirilere bu şekilde cevap verdiği iddia ediliyor.

Okan Buruk ile Özel Görüşme

Okan Buruk ile Özel Görüşme

Icardi'nin morali bozuk olduğu ve sorunlarını çözmek için Okan Buruk ile özel bir görüşme yapması bekleniyor. Icardi'nin, eşi Wanda Nara ile sorunlarını çözmeden formunu yükseltemeyeceği ve Galatasaray'a katkı sağlayamayacağı ifade ediliyor.

Okan Buruk'un 17 yıllık evliliği bitti Okan Buruk'un 17 yıllık evliliği bitti

Bu gelişmelerin ardından, Icardi'nin Galatasaray'daki geleceği de belirsizliğini koruyor. Icardi'nin eşi Wanda Nara ile olan sorunlarını çözüp çözemeyeceği ve Galatasaray'da nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Premier Lig'de VAR sistemi sallantıda! Premier Lig'de VAR sistemi sallantıda!

Icardi'nin Sezon Başarısı

Icardi'nin Sezon Başarısı

Galatasaray, sezon başında 10 milyon euro karşılığında PSG'den İcardi'nin bonservisini aldı ve Arjantinli forvetle 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Bu sezon toplam 33 maça çıkan Icardi, 19 gol ve 9 asistlik istatistiklerle performansını sürdürüyor.