Android 15 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri Android 15 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri

Gelecek yıl piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 17 için yeni bir özellik sızdırıldı.

Weibo'nun raporuna göre, Apple'ın iPhone 17 modellerinde çizilmelere karşı dayanıklı ve yansıma önleyici bir ekran kullanmayı planladığı belirtiliyor. 

iOS 18 güncellemesi hangi iPhone modellerine gelecek? iOS 18 güncellemesi hangi iPhone modellerine gelecek?

Bu özellik, kullanıcıların ekranlarını daha net ve parlak bir şekilde görmelerini sağlayarak, özellikle parlak ışık altında veya doğrudan güneş ışığında kullanım sırasında yansımaları azaltacak.

Yansıma önleyici ekranlar, anti-reflective (yansıma önleyici) olarak da adlandırılır ve ekran üzerindeki yansımaları azaltarak görüntü kalitesini artırır. Bu özellik, kullanıcıların cihazlarını kullanırken daha iyi bir deneyim yaşamalarına olanak tanır.

Bu telefonlarda artık Whatsapp kullanılmayacak! iPhone ve Samsung'un hangi modellerinde whatsapp kullanılmayacak? Bu telefonlarda artık Whatsapp kullanılmayacak! iPhone ve Samsung'un hangi modellerinde whatsapp kullanılmayacak?

Bu gelişme, iPhone 17'nin çıkış tarihine dair kesin bir bilgi vermemekle birlikte, Apple'ın teknolojiye yönelik yeniliklerle tanınan bir firma olduğu göz önüne alındığında, bu özelliğin önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan iPhone 17 serisinde yer alması muhtemeldir.