Ardahan'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 Aralık Pazartesi günü okullar tatil edildi. Ardahan Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği belirtilerek, ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime ara verildiği duyuruldu. Ayrıca, hamile, engelli veya kronik rahatsızlığı bulunan kamu personelinin de 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi.

ALES Sonuçları Açıklandı! ALES Sonuçları Açıklandı!

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde de olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle 25 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verildiği bildirildi. Hamile ve engelli kamu çalışanlarının da aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Erzurum ve çevresinde etkili olan fırtına ve kar yağışı nedeniyle Aşkale'de Bayburt ve Erzincan yönüne giden araçlara izin verilmedi. Kop Geçidi ve Tepebaşı'nda tipi nedeniyle araçlar zor anlar yaşamaya başlayınca ekipler, Aşkale yönünden yolu trafiğe kapattı. Bu bölgelerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim-öğretime ara verildi.

Bartın genelindeki fırtına ve hızlı sıcaklık düşüşü, yüksek kesimlerde yoğun kar yağışına neden oldu. Bartın genelinde 8 köy yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapandığı belirtilirken, Bartın-Kastamonu Soğucaksu Geçidi ve Bartın Karabük Yolu Ahmetusta Geçidi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması için Karayolları ekipleri çalışma başlattı. Ayrıca, il genelinde 5 köyde elektrik kesintisi yaşandı.