Vakıfbank Haberleri

Vakıfbank haberleri ve güncel Vakıfbank gelişmeleri, Vakıfbank ile ilgili tüm video, Vakıfbank fotoğrafları ve Vakıfbank haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Ekonomi

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşlarını bu bankalara taşıyan vatandaşlara 50.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.

Ekonomi

Vakıfbank, konut kredisi çekmek isteyenlere uygun faiz oranı ve ödeme seçenekleri ile 1,5 milyon TL kredi imkanı sağlıyor.

Spor

Eczacıbaşı Dynavit, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde VakıfBank'ı 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. 

Magazin

Vodafone Sultanlar Ligi'nde VakıfBank'ın güzel yıldızı Zehra Güneş'in süre almadığı Eczcıbaşı karşılaşmasındaki totemi işe yaradı!

Spor

Vodafone Sultanlar Ligi 25. haftasındaki derbide VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yenmeyi başardı.

Spor

VakıfBank altyapısından yetişen ve Japonya’nın Kurobe takımında kiralık olarak oynayan milli smaçör Derya Cebecioğlu, yeniden sarı-siyahlı formayı giyecek.

Spor

İtalyan takım Imoco Conegliano’da oynayan Isabelle Haak, Firenze karşılaşmasında 18 sayı üreterek mücadelenin oyuncusu seçildi.

Spor

Voleybolda Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe Opet'i 3-2 mağlup eden VakıfBank, kupanın sahibi oldu.

Spor

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası heyecan dolu bir maça sahne oldu. Fenerbahçe Opet ile VakıfBank'ın karşı karşıya geldiği maçta kazanan taraf...