Chp adaylar Haberleri

chp adaylar haberleri ve güncel chp adaylar gelişmeleri, chp adaylar ile ilgili tüm video, chp adaylar fotoğrafları ve chp adaylar haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Ak Parti yönetimi, yerel seçimlerde sahneye çıkaracağı adayların yıpratılmaması amacıyla listeleri açıklamayı 2024 başına bıraktı. Samimi Haber'in kulisi...

Gündem

CHP’nin İstanbul’da ilçe belediyeleri için aday göstereceği isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Gündeme bir de liste geldi...

Gündem

Tunç Soyer’in anketlerdeki memnuniyet oranının düşük çıkması nedeniyle İzmir için adaylık denklemi dışında kaldığından söz ediliyor.

Gündem

Bugüne kadar, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim için 351 seçim çevresindeki adayını açıklayan CHP'de, perşembe günü 150 aday daha...

Gündem

“Bu seçimde mutlaka psikolojik üstünlüğün muhalefete geçmesi gerekiyor” diyen Özgür Özel, muhalif seçmene birleşme çağrısı yaptı.

Gündem

CHP'li Barış Yarkadaş, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu yaklaşan seçimler öncesi zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Gündem

Muharrem İnce, CHP’yi uyardı ve "İşbirliği yapılsın istiyoruz ama zamanı tüketip işi öldürmeye çalışırlarsa ben de aday açıklamaya başlarım" dedi.

Gündem

Dün CHP'de yaşanan olayın tarafı Hasan Ufuk Çakır "Oturup yazıp çizmişler, eşi dostu belediye başkan adayı yapmışlar! Aldatıldık" dedi.

Gündem

Etimesgut'ta Erdal Beşikçioğlu'nun aday gösterilmesi ile ilgili açıklamalar gelirken Fatih Portakal, Mansur Yavaş ile ilgili konuştu.

Gündem

Kamuoyunun merakla beklediği İzmir, Çankaya ve Antalya adayları da CHP'nin bu Parti Meclisi toplantısında görüşülecek.

Gündem

CHP'de kalan adayları belirlemek üzere cuma toplanacak PM nedeniyle bugün ve yarın genel merkeze ziyaretçi kabul edilmeyecek.

Gündem

CHP'nin birçok il ve ilçe adayı belli olurken, Kadıköy için hangi ismin düşünüldüğü de ortaya çıktı.